美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請大家幫下手, 近呢2年額頭有火車軌,由其是睜大眼時,點算好...用過好多產品都吾得...保濕,去表情紋都吾得.............好煩
thanks

公爵府

好媽媽勳章

勤力d做保濕mask 啦. 我問我家庭醫生關於打botox 去 , 佢話好有效, 打一次可以保持到1年至9個月, 不過每一次打保持時間會短d, 打打下就好似do姐咁, 真係好可怕. 所以佢見意我做laser facial (c6), 因可以增生骨膠原.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

複式洋房

原帖由 Jamesmama 於 09-11-4 10:13 發表
勤力d做保濕mask 啦. 我問我家庭醫生關於打botox 去紋 , 佢話好有效, 打一次可以保持到1年至9個月, 不過每一次打保持時間會短d, 打打下就好似do姐咁, 真係好可怕. 所以佢見意我做laser facial (c6), 因可以增生骨膠 ...

而家乾既天氣我已經無天做保濕mask,查哂保濕精華,都係無用

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 Vanessa_ 於 09-11-4 10:19 發表

而家乾既天氣我已經無天做保濕mask,查哂保濕精華,都係無用

唔好咁啦, 睇返d有錢人同明星年紀大左都有紋架啦, 盡力去保養下啦.

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

洋房

原帖由 Vanessa_ 於 09-11-4 10:19 發表

搽野唔得..
我建議真係試下做機facial...
好似前面的媽媽所講o既laser....有助去紋
你亦可以再做埋rf, 令你塊面firm d~咁會冇咁覺有紋~

你可以以試做價一次, 睇下效果~
我自己有做過laser去印真係好ok~!!

複式洋房

原帖由 catjc 於 09-11-4 10:35 發表

我又吾係鬆弛,只係乾, 查咩都係乾, 係人見到我都話我皮膚好乾,額頭果d係乾紋同表情紋,咁做咩facial係最岩我呀
thanks

搽野唔得..
我建議真係試下做機facial...
好似前面的媽媽所講o既laser....有助去紋
你亦可以再做埋rf, 令你塊面firm d~咁會冇咁覺有紋~

你可以以試做價一次, 睇下效果~
我自己有做過laser去印真係好ok~!! ...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我搽mascara搽得多, 額頭都有一條好鬼明顯既紋
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

民房

其實因為我地皮膚膠原蛋白流失所致, 你地試下k'dexx.

我唔多講, 我唔想誤會我hard sell.

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咩來? Brand name?

原帖由 Rainbow007 於 09-11-4 13:29 發表
其實因為我地皮膚膠原蛋白流失所致, 你地試下k'dexx.

我唔多講, 我唔想誤會我hard sell.

禁止訪問

洋房

laneige sleeping mask十water bank essence幾好

民房

其實係K'derm, 我之後打xx只係唔想誤會我sell嘢而已.

同人分享都唔啱 請你自己上網search吧...唔好意思.

原帖由 tracytang 於 09-11-4 15:05 發表
咩來? Brand name?

洋房

原帖由 Vanessa_ 於 09-11-4 10:45 發表

咁你可以做透明質酸儀器導入..納米抗氧導入
呢兩可以保補水份又令骨膠原増生, 令你d皮膚有番光澤~

而且一d都唔貴...
同出面做一個普通人手facial差唔多

珍珠宮

用法國果隻牌子Roc有retinol 成份D skincare products,減wrinkle 幾好架wor!!!
另外,都可用多一些Q10成份d skincare products la!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

or go to any facial salon to do some RF treatment!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

複式洋房

原帖由 abbychan 於 09-11-4 15:21 發表
你可以搵下D美容院做超聲波機,因為佢會用D骨膠原GEL導入皮膚入面,又可以保水又可以減淡D紋,近排天氣乾燥做下都幾好,你預百幾蚊到啦....

多謝你
我搵左家附近的,佢超聲波要$430/次,試做就半價
之後要開course就 10次8折, 5次9折,
請問邊度有百幾蚊一次呢?

瑪瑙宮

只是個人睇法.

我個仔在睜眼時都有咁情況, 佢只不過十幾歲. 會不會額頭紋係先天. 不過環觀我週圍的同事, 親戚, 朋友, 我覺得佢地額頭紋出現係因為頭部及全身肌肉鬆弛造成, 因為佢地無人有做運動的習慣.

別墅

如果唔介意打botox,呢個係最快最有效囉﹐我都有打﹐亦唔會好似出面D人話打到硬曬....

如果唔要打針﹐可以試下得閒既時候﹐用兩隻手共六只手指 (食指中指同無名指)按在額頭﹐然後睜大眼(令眉毛向上揚)。連做10-20下﹐可以減少抬頭紋架~我試過係work, 但真係要時時做﹗

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至