自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我就唔會主動講, 有人問起, 我都只會話我齋睇冇回...
怕比人起底

男爵府

我都儘量唔會講,因為係到講嘅事,好多都唔想同身邊D朋友講,又或者唔想佢哋知道。

洋房

why ar...??

水晶宮

回覆 2# 10101010 的文章

有個best friend知, 我都唔介意佢知我啲事.

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

no.唔想比人知!

男爵府

回覆 4# CINDYC 的文章

身邊D朋友得我一個你c9咋!佢哋全部都係做緊唔錯嘅職業, 我而家同佢哋傾唔到偈,我又唔明佢哋個世界。我又搬咗入新界住,識咗一班新朋友,但係絕對唔講心事,因為小朋友讀小學,大部分家長都鍾意比較原來有D你當佢朋友,点知係利用你囉,我已經唔多識分好人定壞人,: 我上咗bk幾年了,都係最近先入嚟發表吓,咪係想借個位鬧吓D衰人囉!梗係唔想比人知我係邊個啦

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

[想借個位鬧吓D衰人囉!梗係唔想比人知我係邊個啦]

絕對同意

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 CINDYC 於 09-11-4 18:46 發表

我唔係好想俾人知我係邊個 不過我喺BK發現到一啲我識o既人, 佢哋未必知我知道

子爵府

醒目開學勳章

唔想, 如果有人知係我, 唔該唔好相認我, 就由得我啦 仲有, 唔好想知我D秘密

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

只有金兔知....
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

我都只係我best fd知, 得一個, 因我咩都會同佢講, 我會係bk講我奶奶d野都唔想俾識既人知, 一陣如果話番俾佢知就~~~~

原帖由 CINDYC 於 09-11-4 06:46 PM 發表

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

只有我老公知, 不過...佢唔識上bk

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都無貼我個囝張相係度,我諗無人估到係我掛

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

如果唔想比男家既人認出,
咁你唔好放BB 張相喇,
我識有人因為咁,
最終真係六國大封相......

原帖由 hongmi 於 09-11-4 20:10 發表
我都只係我best fd知, 得一個, 因我咩都會同佢講, 我會係bk講我奶奶d野都唔想俾識既人知, 一陣如果話番俾佢知就~~~~

公爵府

好媽媽勳章

只得我老公知(係佢幚我注册KA)
反而我知有親戚喺BK'搵食'
你的人格如何,你的人生亦必如何!

男爵府

醒目開學勳章

其實我真係5想比人知我係邊個,因知道咗我又冇可以自由談天的地方。

但我知有人偷睇我,所以我只可發表,但5可以講自己野,都好5開心。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我知公司都有bk member...
但我唔會問佢, 亦都唔想confirm,
不過有日佢問起我係咪bk member, 我就話唔係囉
公司8婆多, 唔想自己係樹講d野比人揚開去

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 1013angel 於 09-11-5 02:08 AM 發表
只得我老公知(係佢幚我注册KA)
反而我知有親戚喺BK'搵食'

咁狼死~~~
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我身邊D人個個都知,有時大家仲會講,你有冇睇邊個TOPIC呀,好好笑架~~其實BK大把人,一個人有幾個ACC啦~~怕俾人知問既問題,好多人都會用第二個ACC架喎~~我識好多個都係咁~~hahahaha~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

好媽媽勳章

我唔想比人知...不過好多時都比個女同學D媽咪發現!

首頁

尾頁

跳至