自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

吃唔完大家會點...???

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

掉左佢囉

王國長老

王國長老

5日後->掉
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

除咗掉咗佢,仲可以點呀!!! 莫非妳仲想食??

大宅

因為同c6搞緊離婚,阿仔暫時跟我
星期日阿仔生日,c6約阿仔星期6過夜,我都比佢啦,見到果日佢拎住個蛋糕,個盒同我買返學校開生日會既一樣咁大...阿仔話我知同我果個真係一模一樣...2磅
我地成30個人食,佢連埋工人同阿仔得3個人食...一定食唔晒啦,佢今日接仔竟然比個仔食
今晚個仔見完佢食完個蛋糕之後發燒...可能無關但比個5日既蛋糕阿仔食都好有問題啦

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請垃圾桶食

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

掉咗佢

水晶宮

原帖由 ms0665 於 09-11-4 22:54 發表
因為同c6搞緊離婚,阿仔暫時跟我
星期日阿仔生日,c6約阿仔星期6過夜,我都比佢啦,見到果日佢拎住個蛋糕,個盒同我買返學校開生日會既一樣咁大...阿仔話我知同我果個真係一模一樣...2磅
我地成30個人食,佢連埋工人同阿仔 ...

呈堂証供 !!

you sure win ~

記住睇醫生, mark 低d時間, 經過 ~

禁止發言

侯爵府

就算未變壞, D蛋糕無唔鬆軟架啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 tammy2008 於 09-11-4 22:58 發表

呈堂証供 !!

you sure win ~

記住睇醫生, mark 低d時間, 經過 ~

同意, 如果佢同妳爭仔, 呢個係一個好既證明-佢唔多曉照顧小朋友!!

大宅

原帖由 維港 於 09-11-4 22:58 發表

俾你都唔敢食喇~
我星期日買咗個細既(半磅)阿仔比人灌到無胃口食...星期一食咗一半,星期二我都掉咗啦

大宅

原帖由 cy101 於 09-11-4 23:02 發表

同意, 如果佢同妳爭仔, 呢個係一個好既證明-佢唔多曉照顧小朋友!!
我一定會話比社工同律師知..佢就係要爭仔,一咪係度用錢收買個仔,諗住買個大蛋糕氹個仔...就係咁先剋人憎

琥珀宮

原帖由 ms0665 於 09-11-4 23:04 發表
我一定會話比社工同律師知..佢就係要爭仔,一咪係度用錢收買個仔,諗住買個大蛋糕氹個仔...就係咁先剋人憎

好典型既情況!!!

大宅

原帖由 cy101 於 09-11-4 23:08 發表

好典型既情況!!!
氹有時都要合理ga,我都肯買個大既...3舊幾水je...但係你食得晒先好,食唔晒又浪費食物有必要咩

別墅

嘩!乜咁似宮心計D落毒橋既!?
乜你同你C6真係好大仇口咩? 仲要比阿仔誤服!?

不過話時話, 2磅蛋糕响我屋企係小兒科, 5個人食2餐係唔夠食既!

大宅

原帖由 ticomao 於 09-11-4 23:13 發表
嘩!乜咁似宮心計D落毒橋既!?
乜你同你C6真係好大仇口咩? 仲要比阿仔誤服!?

不過話時話, 2磅蛋糕响我屋企係小兒科, 5個人食2餐係唔夠食既!

...
你屋企都5個人呀...佢得一個大男人,個仔得5歲,個工人食得你幾多呀....
一係佢自己食晒咪理鬼得佢low...仍有仇落我毒算啦,做乜搞我個仔...咁佢爭來做咩

別墅

我屋企5個人, 其中2個係細路...
其實我都係講吓笑, 想tum吓你啫。唔好咁嬲啦!
我諗佢都係想買個大d既蛋糕tum吓個仔, 食唔晒又唔舍得掉...男人有時係咁Q蠢家啦!

原帖由 ms0665 於 09-11-4 23:15 發表
你屋企都5個人呀...佢得一個大男人,個仔得5歲,個工人食得你幾多呀....
一係佢自己食晒咪理鬼得佢low...仍有仇落我毒算啦,做乜搞我個仔...咁佢爭來做咩 ...

珍珠宮

原帖由 ms0665 於 09-11-4 11:04 PM 發表

正常人一定會掉咗舊蛋糕囉!!!

妳個c6都離晒譜...
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

水晶宮

原帖由 Fiona0235 於 09-11-5 09:42 發表

正常人一定會掉咗舊蛋糕囉!!!

妳個c6都離晒譜...

咪係~

唔好話爭唔爭的問題先....

就算仲係一齊...有事行開行埋, 都唔放心交俾佢睇啦....

又要扮豪, 又要咁慳....攞小朋友的身體來攪~

首頁

尾頁

跳至