跳至

首頁

尾頁

男爵府

終於同旅行社傾掂數,找出了一個最完美的方法了!
以下是正選的參加者,請於2009-11-13(星期五)下午十二點前將所需款項存入以下戶口,逾時付款者,將當自動退出論!亦不作另行通知!
所多餘的款項或以會作買小禮物之用,如所餘款項過少,活動後所有餘款會作慈善用途,一切支出將會有收據證明。
將所需金額存入以下 HANG SENG BANK:
ACCT NO: 241-5-098850
NAME: HO YUEN FONG
***留意:必須跟以下銀碼過數,點數位後的都要照入,因方便我地的財政媽媽跟進,所以懇請各位記住要入埋少數點後的銀碼!
e.g
1. jennyliu 2A2B $412.01
2. 樂太 3A1B $422.02
................如此類推~~~
~~~因個人原因未能出席活動或退出,所繳費用一概恕不退還,敬請留意!
是次活動收費如下:
成人(6歲以上) $108
小童(1-6歲) $98
小B(0-1歲) $40 [不佔飯位]

唔記得提大家,入數後記得將以下資料send去[email protected]
俾我地既財政媽媽noddybanana(Janet),以便佢核對收到與否,Thanks!
你的No+BK name,
參加人數,
過數日期及時間。

男爵府

1.* jennyliu

22 HK$412.01
2.* 樂太
31 HK$422.02
3.*cornercheung311HK$462.03
4. d815c41 HK$530.04
5.*noddybanana22 HK$412.05
6.*MZ!21 HK$314.06
7. teacats21 HK$314.07
8. kids411(1)21 HK$314.08
9. kids411(2)21 HK$314.09
10. cocotsang7951 HK$638.10
11. Haylie21 HK$314.11
12. Yvonne Kwok21 HK$314.12
13. sunmoonlaw21 HK$314.13
14. mikecherry21 HK$314.14
15. Ncc022321 HK$314.15
16. hazelyo311HK$462.16
17. vhchoi21 HK$314.17
18. Bonbonng41 HK$530.18
19. markluk21 HK$314.19
20. birdbird12321 HK$314.20
21. tammyngf21 HK$314.21
22. cheungbaby21 HK$314.22
23. linushui21 HK$314.23
24. LINGOBB21 HK$314.24
25. KingBBchu21 HK$314.25
26. carrie61821 HK$314.26
27. chan hiu shan31 HK$422.27
28. Brandma21 HK$314.28
29. at22g21 HK$314.29
30. fanmama21 HK$314.30
31. mandymok21921 HK$314.31
32. gavrilho21 HK$314.32
33. 小孖寶21 HK$314.33
34. peachcreamy21 HK$314.34

請以上正選參加者,盡快過數,Thanks!!

男爵府

Waiting list:
35. ASTung31  
36. wkkpiano31  

Waiting list 者請繼續留意BK,因如有人退出將會由WAITING補上!THANKS!

大宅

請問定左邊到集合未呀!
辛苦曬! Thanks for arrangement!

男爵府

原帖由 linushui 於 09-11-6 19:26 發表
請問定左邊到集合未呀!

~九龍塘理想酒店
~荃灣地鐵站地下

大宅

請問沒有名的是不是waiting list呀?

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章 睛靈勳章

did i miss anything? 「最完美的方法」係咪即係我都可以九龍塘上車??pls explain more, thanks thanks~~

peachcreamy

男爵府

原帖由 mandymok219 於 09-11-6 22:10 發表
請問沒有名的是不是waiting list呀?

Hi,你有名係正選呀~No.31喎

男爵府

原帖由 peachcreamy 於 09-11-6 22:53 發表
did i miss anything? 「最完美的方法」係咪即係我都可以九龍塘上車??pls explain more, thanks thanks~~

peachcreamy

Yes,入得正選既家庭,都會按你們之前send俾我既上車地點為準

大宅

看到了, 謝謝! 請問荃灣mtr南豐下面or綠楊下面呢?

男爵府

原帖由 mandymok219 於 09-11-7 14:28 發表
看到了, 謝謝! 請問荃灣mtr南豐下面or綠楊下面呢?

暫定綠楊下面

男爵府

原帖由 linushui 於 09-11-6 19:26 發表
請問定左邊到集合未呀!

想confirm你係九龍塘定荃灣上車?Thanks!~

大宅

原帖由 jennyliu 於 2009-11-6 18:45 發表
1.* jennyliu

22 HK$412.012.* 樂太
31 HK$422.023.*cornercheung32 HK$520.034. d815c41 HK$530.045.*noddybanana22 HK$412.056.*MZ!21 HK$314.067. teacats21 HK$314.078. kids411(1)21 HK$314.089. kids ...

Sorry~
我想更正呀~
我係3A2B(不過一個係2歲, 一個3個月)...即係幾錢?
Thanks~

男爵府

我係咪可以係九龍塘上車??? 因為之前見到你話九龍塘 full 左 , 但又無 E-mail 通知我!

而家見到我入到正選!! 所以咪問清楚 D 囉!!!!

仲想問, 咁而家安排咗幾多部九龍塘上車?
你指理想酒店集合係近邊個位置?
因我會搭火車到九龍塘架!!

男爵府

原帖由 cornercheung 於 09-11-7 16:45 發表

Sorry~
我想更正呀~
我係3A2B(不過一個係2歲, 一個3個月)...即係幾錢?
Thanks~

2歲收$98,3mths收 $40(不佔飯位)
即$462,thanks!(已更改列表)

男爵府

原帖由 chanhiushan 於 09-11-7 18:21 發表
我係咪可以係九龍塘上車??? 因為之前見到你話九龍塘 full 左 , 但又無 E-mail 通知我!

而家見到我入到正選!! 所以咪問清楚 D 囉!!!!

仲想問, 咁而家安排咗幾多部九龍塘上車?
你指理想酒店集合係近邊個位置?
因我 ...

因本人家務繁忙,所以未能逐一以e-mail回覆!
係,已安排你在九龍塘上車;
Total兩部車
理想酒店在九龍塘火車站行上約一條街就到。
如不清楚,可上中原地圖網打理想酒店便可更清楚!~

大宅

原帖由 jennyliu 於 2009-11-7 19:07 發表

2歲收$98,3mths收 $40(不佔飯位)
即$462,thanks!(已更改列表)

Thanks~
麻煩晒~

複式洋房

咁遲d係咪會有詳細資料出架?我係咪都係九龍塘?

男爵府

唔該哂!! 到時見啦!!

原帖由 jennyliu 於 09-11-7 19:20 發表

因本人家務繁忙,所以未能逐一以e-mail回覆!
係,已安排你在九龍塘上車;
Total兩部車
理想酒店在九龍塘火車站行上約一條街就到。
如不清楚,可上中原地圖網打理想酒店便可更清楚!~ ...

男爵府

原帖由 carrie618 於 09-11-7 23:18 發表
咁遲d係咪會有詳細資料出架?我係咪都係九龍塘?

待收齊錢後會再出post關於大家的上車地點受活動詳情(其實之前都post過ga lar^^)
係呀,九龍塘~

首頁

尾頁

跳至