在職全職

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

報到

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

真係一粒墨c都睇到

原帖由 tupytupy 於 09-11-7 22:31 發表
我仲未買呀

沈日爸爸放假,我地去完旅行就去左買tv高清解碼器...
依家睇緊tvx超正,e神對眼化左妝都睇得一清二楚,應該叫超清

琥珀宮

又唔早d講, o岩o岩轉左1 wk
原帖由 PUIPUI28 於 09-11-9 11:12 發表
各位姊妹,到我出大字報有野請大家幫忙......
如果你地想轉上網公司,又想試下用("香港XX bb1xx")
搵我呀,總之你地想係2010年2月28日前想轉都話我知呀......唔該 ...

琥珀宮

咩係自接 ?
原帖由 tupytupy 於 09-11-9 15:25 發表
我都要去接放學喇,今日要自接呀。ttyl

琥珀宮

咁要話佢知, boy 係 唔會有bb先得喎
原帖由 tupytupy 於 09-11-9 15:24 發表
酌b仲要吋我話:媽咪係大肚腩,無bb,酌酌有bb呀。

琥珀宮

佢係選擇性地搭唔搭到架喎
佢想去o既地方就去到, 果日去dl 回程佢話好辛苦, 下次唔去啦, 但之後一日又話去啦
原帖由 mavis_chiu 於 09-11-9 14:35 發表
甜媽,

買左pass, 咁甜筒可以成日去啦....仲可以習慣下長途車, 第日去邊都唔怕啦!

琥珀宮

ka ma
我都戒左牛肉半年, 都係皮膚問題

琥珀宮

我知呀, 有日唔小心食左就.....痛c我
原帖由 PUIPUI28 於 09-11-10 22:55 發表

係呀...咁你努力喇..唔好破介...因為破開就會破.......
我已經介左10幾年喇...我好堅持唔食架

琥珀宮

ka ma
咁你有冇戒芒果 ? 或其他 ?

琥珀宮

甜b 今期英文書係 "let's have a barbecue"
日日都問我幾時同佢去bbq

琥珀宮

其實我地個club house 有架 , 所以....約左同學仔明天過黎燒啦
原帖由 CottonCandy 於 09-11-27 10:48 發表
喺屋企附近有冇bbq場? 近近地今晚3個去食dinner, 好開心架!

琥珀宮

我都走左成個月呀, 仲難頂係最凍果幾日呀, 訓暖左一邊, 又要返自己果邊凍, 果排我簡直有幻聽, 成日形住亞女叫我
天氣凍又易瀨尿, 所以半夜要叫亞女起身一次, 真係好辛苦啊

ka ma加油呀
原帖由 PUIPUI28 於 10-1-2 21:37 發表

好過前晚,佢沈晚5:00am企係個廳面向我房大喊叫mami:-( ,我又要彈起安慰佢,再陪佢返入房訓,陪住佢係床個刻佢仲笑...我叫佢再訓先訓返,我又訓左,我6點又返自己房,到9點佢起身,個時dadi係到,我仲未起身,dadi叫佢入mami ...

琥珀宮

而家好d, 每晚走1,2次啦
冬天2間房開晒門都ok, 夏天開冷氣真係聽唔到亞女叫, 就煩 , 因為佢叫多幾聲冇人理就會
原帖由 PUIPUI28 於 10-1-2 22:57 發表

下.....你都要走呀.......mouth:mouth:" />
係呀...你講ge野同我一樣,因為我一向怕凍,雖然哩2日氣溫唔唔係低,但對我來講都覺得係凍架麻.....我走來走去幾日都開始覺得有幼聽喇... ...

琥珀宮

touch wood 尋晚1次都冇, 希望日日都係咁啦
我家大細老細都係怕熱, 所以.....夏天慘d
原帖由 PUIPUI28 於 10-1-3 19:09 發表

嘩....你仲走緊呀!!!仲要1-2次呀!?
其實我心態就同你相反,因為我好怕凍,反而夏天我可以用風扇訓...咁如果嘉嘉哩d情況發生係夏天呢,我冇咁辛苦...
來緊星期四又勁凍喇
大家齊加油啦 ...

琥珀宮

thanks heiyee ma 提供o既屯門嘉年華資料

crystal 都係2月12開始放假, 果日o岩o岩可以去到迪迪尼

琥珀宮

ka ma
點解要開半度門, 不如開哂全度啦, 以免kaka 夾手嘛

琥珀宮

新朋友
你好

琥珀宮

係呀, 真係好忙
我發覺今年甜b學校假期少左, 唔知係咪補番舊年豬流感呢
暑假22/7 先放
原帖由 mavis_chiu 於 10-1-30 23:02 發表
甜媽,

好耐無見, 你地就好啦12號先放, 我地10號就開始年假...真係頭痛!

首頁

尾頁

跳至