跳至

首頁

尾頁

洋房

我個女玩咗一個term Jolly & Belly,都Ok, 不是外藉老師,中國人但全部用英文。 玩具、唱歌、artwork、茶點...1小時好快過...其實有d貴...

最令人失望嘅就係上堂竟然比膠粒小珠做artwork,我第一時間抽起因為小B實放落口;但隔離個B真係食咗,好彩我見到即刻通知佢parent 挖番出來...如果唔係.....
根本就不應該比膠粒小珠d baby 玩,playgroup teacher 連咁基本的常識都.....失望...失望

Wellborn playgroup 唔錯架....

洋房

原帖由 一爸 於 09-11-9 10:09 發表
我個仔玩緊... hmm... 我覺得麻麻地... 好似上面咁講... 10min warm up, 10min tea time... 時間好似太快過...

不過如果你稔住個仔讀BoxHill, 我稔玩佢哋playgroup可能有幫助... 卦? ...

其實係無幫助架... 我個女上Boxhill playgroup on Sat(and Wellborn playgroup in weekdays),interview 時英文流利 (parents 都是大學生,專業人仕,加拿大回流),張問卷回答充足,阿女表現極佳,interview 老師話阿女very good..... 都係無offer..in waiting list 咋...

首頁

尾頁

跳至