派對情報

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

伯爵府

兩個月前就準備, 好好既安排呢,
我女女17日生日, 我之前已想幫佢搞生日PARTY, 但C6話佢咁細個都唔知發生咩事, 所以閣置左, 到上星期5同C6講我真係好想幫BB搞生日PARTY, C6話好, 但只得返5DAYS咋, 因想安排係星期六搞.

別墅

好有心機呀~我就比較懶惰~都係請人一手攪晒所有野~

禁止發言

別墅

Onda訂做,4磅$698連送貨請間有冇地址或電話

民房

嘩, Wing4chan 你好有心思呀! 我也正為囡囡1 歲生日會煩惱 (12月中), 請問可否給我襟章公司、年歷卡公司資料/聯絡方法, 請e-mail給我 [email protected], 因我不懂怎pm, thank you very much!
另請問有冇人知道港島區邊度有餐廳/場地可以食野,而小朋友又可以玩(遊樂場、波波池...), 大約40-50人。謝謝!!!

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問你d 回禮禮物响邊度買架??
我想搵d pooh pooh 既玩具

複式洋房

好媽媽勳章

樓主您個生日會準備得好好呀! 攪到我都想幫仔仔攪番個, 請問您總共約預2-3k ok嗎?襟章最少做多少? 可否pm資料? 謝!

另外, 我姨甥早兩個月開生日, 我家姐請咗個400/hr既攝影師, 佢都會叫屋企人或熟人引BB笑,因為bb會較熟悉, 較有反應... ...亞b唔笑有時人地都冇辦法控制, 我姨甥果次未瞓夠都全程扭計... 其實最緊要攝影師態度同技術ok, 我都好驚亞仔開生生會時"心情"唔alright, 咁都好無奈! 我都諗緊請個$400定平d既攝影師...

原帖由 wing4chan 於 09-11-9 10:08 發表
ida*yu: 我自己覺得個攝影師真係麻麻地,因為佢唔太識得引bb笑,來來去去都係個幾句,吸引唔到bb望鏡頭,要我d屋企人係後面引, 你仲要唔要資料?如要我可以pm俾你。 ...
.

禁止發言

別墅

年歷卡公司資料/聯絡方法我都想要

禁止發言

洋房

好有心思呀, 好正呀.
請問襟章在那裡整呢?

複式洋房

好有心思呀, 我個女會攪3歲生日會, 唔知仲整紅雞蛋會唔會怪左d?

複式洋房

收到d相未呀?

原帖由 wing4chan 於 09-11-10 10:33 發表
sorry咁多位,因為我比較少上bk,所以咁遲先覆你地。小朋友的回禮禮物,我全部都係淘寶買架, 個襟章都係係淘寶訂,生日蛋糕onda資料:http://www.onda-cake.com/BirthdayCake.asp
年曆卡就係呢間:http://www.design-easy ...

洋房

halo,

How's the taste of birthday cake from Onda Pastry? Pls kindly comments.

原帖由 wing4chan 於 09-11-8 23:16 發表
2009年11月8日

承恩1歲生日會終於完滿結束!

2個月前已經book左鑽石山荷里活Pizza Hut

用左兩個月時間準備生日會用品

(一)邀請卡

自己用Photoscape工加,然後在網上快圖美晒相

$0.9/張

http://f20.yahoofs.com/hkblog/65zt1dKRGAU8S0flVIva9xVE24s-_18/ ...

禁止發言

洋房

Thanks for comments!! ^_^

原帖由 wing4chan 於 09-11-23 15:15 發表
voice: 襟章係係淘寶整架!
Chona: d 相已經收到啦. 都影得幾好!
wendyche: Onda蛋糕味道都唔錯, 唔會太甜,問過所有賓客,佢地都話好味!

別墅

請問個禮物包裝袋係咪都係在淘寶買?

民房

Onda Pastry完全唔掂囉!

我仔仔4月中生日, 我打算訂個巴斯光年或者Lego消防員嘅3D旦糕比佢, 咁上網搵到Onda Pastry就試吓留言同電話响佢個website度問啦, 之後有個男人打返嚟, 我唔知佢係咪就係上面寫嗰個David Ku, 佢話未整過呢兩款, 叫我send相比佢睇睇先.
咁我322下晝send咗幾幅相比佢, 入面有巴斯光年連埋頭盔, 同埋Lego消防員連埋頭盔同滅火筒嘅相, 我只係問可唔可以做到.
之後佢send email叫我打比佢, 一打去佢態已經都唔多好, 我哋無諗住又要整頭盔面罩同滅火筒架喎, 咁點整啫整唔到架嘛, 件衫都唔可以做得咁深色啦一輪咀
咁我就話因為我唔識, 而你哋係專業, 所以問吓可以做成點, 大家傾囉, 我唔係一定要一模一樣, 最緊要一眼睇落去似就ok, 咁一係我整消防員淨係要頭盔, 面罩滅火筒都唔使, 咁會唔會好D?”
佢話咁好D, 你再send D無面罩嘅相比我, 比師傅睇吓得唔得再覆你

於是323下午我再send 3Lego消防員淨係戴頭盔嘅相比佢, 一直無任何回覆.
326send email請問做唔做到是但一隻款?”
328仍然無任何反應.
於是我就打去2987 8913, 嗰位阿生聽電話, 我表明身份後問有無收到email?” 佢一嚟就態度惡劣, 好似我打去尋仇咁要惡人先告狀, 你無留電話我覆唔到你架?”
我話我無留電話你咪email問我囉
佢話send咗比你架, 好似連埋order form比你填添
我話無收到呀, 咁你哋究竟係咪做到?”
佢就好唔耐煩話唔該你要照返正常程序填表架, 你又無留電話我點搵你
我話之後我已經再send嚟問你做唔做到都無覆啦…”
之後佢就話咁算啦, 我唔接喇!”
咁我咪炳佢囉你唔好嘥我時間啦, 無我電話你第一次點打比我架? 你話send咗比我我又會收唔到? 就算係, 我之後再send嚟問多次做唔做到, 你都無覆啦, 你根本就係嘥我時間…” 佢一路仲想同我拗, 猛駁我, 不過我無停低一口氣鬧完佢收線.
勸戒閣下一句, 就算D旦糕整得幾好味, 服務態度差, 你幫襯都幫襯到一肚氣

大宅

畀面勳章

我都吾明點解E+啲人D服務態度咁worst,真係差左好多. 吾知係吾係生意好左,所以佢哋吾憂做,搞到我哋啲消費者幫襯左仲要受埋氣,不論係訂蛋糕or搵party planner,講同做都係另一套,因為我自己都係受害者!

原帖由 kityew 於 10-3-28 14:39 發表
我仔仔4月中生日, 我打算訂個巴斯光年或者Lego消防員嘅3D旦糕比佢, 咁上網搵到Onda Pastry就試吓留言同電話响佢個website度問啦, 之後有個男人打返嚟, 我唔知佢係咪就係上面寫嗰個David Ku ...

首頁

尾頁

跳至