跳至

首頁

尾頁

大宅

My friend just change his mind n want her wife to delivery their baby in c+ hospital...the 2 doctors I refer to him already full...(cos EDD is mid of Jan 09)

pls let me know more kln side doctor for your baby delivery.....thanks...

大宅

其實揾到未呀,我見無人答,我知道九龍區有梁鳳霞同周美仙都係o係九龍區o既醫院掛牌,仲有蕭景生(不過佢比較惡)。

大宅

Not yet r...
thanks for your reply...i will let him know......

原帖由 Smallpigbb 於 09-11-11 00:42 發表
其實揾到未呀,我見無人答,我知道九龍區有梁鳳霞同周美仙都係o係九龍區o既醫院掛牌,仲有蕭景生(不過佢比較惡)。

大宅

悅悅靚媽

一定要九龍區? 陳凡女醫生, 我知她在仁安, 但好似都在St Teresa生都得 (唔知資料有無錯) 妳叫朋友仔快快打去問下

呢個醫務所仲有其他醫生的, 可以一次過問幾個, 希望提供到岩既資料比妳朋友啦.

香港區得唔得? 如妳朋友想要醫生資料, 我可以提供到

大宅

咁遲可能C+E院冇床位la~~~~ coz many ppl booked long time ago in advance!!!

U can try Dr Chiu Hong Shing. Ronald (in Jordon) or Dr 巫少慈 ( in MK), good luck!

男爵府

畀面勳章

ah4, 唔好介意, 你朋友咁遲, 多數掛牌醫生都book唔到房。你可以先叫佢打去醫院問, 如果產房都話冇位, 最好搵番駐院醫生, 例如仁安醫生去番仁安生, 咁樣機會大好多。仲要唔好揾名氣大既醫生, 因為佢地自己都唔接新症。

tina, 陳帆已經唔去法國, 只接開刀。佢地班醫生太忙, 唔肯出去其他醫院。不過佢係唔錯既。我原本都係睇番陳帆, book左法國, 臨時打黎話唔去, 搞到我無主孤魂。諗住o係番香港生, 養和一早就full晒, 除非你6w已經book或者搵駐院醫生。所以我最終都係睇駐院醫生, 不過佢好好。

大宅

妳試下余啟文丫, 佢主力响仁安. 不過我果時要求响法國生都OK. 另外, 佢話响浸會都可以.

佢好full 架, 睇下夾唔夾到期啦.

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

哎吔我幫唔到手添

男爵府

畀面勳章

我上兩個月問, 余啟文已經唔收新症啦, 佢亦唔願意接其他醫院。佢會「強力」要求你去仁安。佢係好好既, 如果book到既話....

原帖由 LittleEggBB 於 09-11-12 19:22 發表
妳試下余啟文丫, 佢主力响仁安. 不過我果時要求响法國生都OK. 另外, 佢話响浸會都可以.

佢好full 架, 睇下夾唔夾到期啦.

大宅

Thank you all...

As advised by someone work in c+ hospital..actually most c+ hospital still have room subject to use their house doctors...
I had forwarded the mesaage to my friend la...

原帖由 DalaDala 於 09-11-17 15:31 發表
我上兩個月問, 余啟文已經唔收新症啦, 佢亦唔願意接其他醫院。佢會「強力」要求你去仁安。佢係好好既, 如果book到既話....

首頁

尾頁

跳至