跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

洋房

就黎開始interview嫁啦
所以好驚女女忽然病

禁止訪問

禁止訪問

大宅

畀面勳章

I have think (KT) am....I'm thinking whether to interview Cannan and KM (next year)

複式洋房

回覆 5# froggybb 的文章

我只見了一間, 阿女當日表現如下 :

(1) 等見時行來行去
(2) 想要氣球
(3) 面試時自己行去另一張枱玩
(4) 面試時拿一件膠食物掉老師2次

阿女當日是有些情緒問題, 與平日好不同!
但老師好有耐性, 面不改容, 我現在是以平常心面對 !
OK便讀, 不OK再找 !
(我覺得人選你, 你選人, 大家是公平的!)

大宅

(meifoo) think 都收左我個仔讀下午班, 但係我地搬左, 而且下午班唔係咁理想, 無留位.

富榮 迦南 面試左, 等緊 result, 應該 dec 初會知結果.

樂基 等12月初面試

劍鳴 等 1月派表

至於插班就會讀對衡道方方樂趣, 貪佢有英文, 但係有啲貴囉.

另一方面都有兩間屋企附近嘅小幼稚園收左, 但係放棄喇. 因為無英文 class.

禁止訪問

大宅

我in咗3間,3間都係同一日in,依家有兩間收咗囝囝讀AM班,但我會放棄杏花邨啟思,因為我覺得佢地教既嘢會比較淺同埋唔係咁近屋企,而我就留咗太古城間St. Anna,因為佢近屋企,行都行得到,第三間就係蘇浙,佢要等成2個月之後先放榜,如果佢收咗我囝囝,我都會比佢讀

禁止訪問

大宅

原帖由 Pertra 於 09-12-4 22:28 發表
I am so upset with my son performance on today interview.(Preschool at KT campus) He has already got 7 times experience for the interview. I don't think Preschool will accept my son. I am so disappoi ...

阿媽睇自己個b通常都覺得唔夠完美, 但別人看已經係超叻喇, 平常心!

禁止訪問

大宅

今朝 in 完 HKPS kln tong, 而家開始直至一月四日前都會好期待信箱裡面會有取錄信!

第五次面試, 今次係最心儀嘅學校喇~~~ 原來希望大才會有壓力. 之前四次 in 得好差都無擺過喺心上. 今次反應已經比以前進步, 但個心真係好七上八落.

等~ 現在唯一可以做的唯有 "等"

禁止訪問

禁止訪問

大宅

i agree that the interview tables are closely packed; we were assigned to the one at the corner and had to climb over ppl sitting to our left and right sides in order to squeeze ourselves into the tiny place.

大宅

Pertra, 你 BB 肯答嘢已經好叻, 我仔連名都唔答, 要驚我驚先過你. 希望一月出世係大仔會著數啲啦. 唔知第時我地嘅 BB 會唔會係同學仔呢?!......要等成個月先知呀......

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至