跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我們的生日會日子越來越近,當日好需要大家幫手,如果有大家有時間,請幫幫手~~~~~ 謝謝。

大會統籌(1名):
場務(2名)
mc(2名):
財政(1名):
reception(3名):
禮物(2名):
遊戲(2名):

另外我們會在11月28日下午2-5pm包禮物,
需要幾位媽媽幫手,初步我們打算去其中一個係新界住的媽媽屋企pack野,佢屋係村屋,可以駕車或在大學位坐小巴到達。

請問有冇新界媽媽可以有時間幫手pack野呢?

複式洋房

仲有冇其他媽咪可以幫下手呀~~~~~~~

大會統籌(1名):
場務(2名)
mc(2名): 愛貓
財政(1名):momo88888
reception(3名):
禮物(2名):
遊戲(2名):

11月28日下午 2-5pm包禮物:
1. 愛貓

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

仲有冇其他媽咪可以幫下手呀~~~~~~~

大會統籌(1名):
場務(2名)
reception(3名): monkey妹
禮物(2名):
遊戲(2名):

11月28日下午 2-5pm包禮物:
1. 愛貓
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

複式洋房

有一個媽咪的公司可以借比我包禮物,包禮物的地方改為旺角,仲有冇其他媽咪可以幫下手呀~~~~~~~

大會統籌(1名):
場務(2名)
reception(3名): monkey妹
禮物(2名):
遊戲(2名):

11月28日下午 2-5pm包禮物: (地點改為旺角)
1. 愛貓

大宅

有一個媽咪的公司可以借比我包禮物,包禮物的地方改為旺角,仲有冇其他媽咪可以幫下手呀~~~~~~~

大會統籌(1名):
場務(2名)
reception(3名): monkey妹, yutaka
禮物(2名):
遊戲(2名):

1. 愛貓

大宅

叻叻勳章

sorry呀, 因為28號要參加小朋友既生日會, 所以黎唔到幫手包禮物, 因為我淨係識呢樣咋~

別墅

大會統籌(1名):
場務(2名)
reception(3名): monkey妹, yutaka
禮物(2名):
遊戲(2名):

1. 愛貓
2. hcngbb

王國長老

畀面勳章 王國長老

唔好意思, 我的球隊抽中籤, 需於 29/11 下午四時參加屯門區排球賽啊! 我想我在生日會當天的二時便要離開並出發往球場去了! (嘻嘻...我係業餘排球員來的)

現急覓 mc 兩位...

mouth:唔知有無媽咪可以幫手呢?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
大會統籌(1名):
場務(2名)
mc(2名):
禮物(2名):
遊戲(2名):

11月28日下午2-5pm包禮物: (地點為旺角)
1. 愛貓
2. hcngbb

複式洋房

哦,早你要咁早走, 真係要另覓 mc 兩位, 有冇媽咪可以幫手做mc??

另外,11月28同29日有以下媽咪幫手.

11月29日幫手的媽媽:
Mrs. Cheung, Chan.c.nine, Cherryt8, 愛貓, vickylwm, yutaka, 亨媽, Mavis, June, monkey妹

11月28日下午2-5pm包禮物: (地點為旺角)
1. 愛貓
2. hcngbb
3. Echo,
4. Mavis
5. Cheeryt8
6. monkey妹
7. Vickylwm

原帖由 愛貓 於 09-11-25 15:36 發表
唔好意思, 我的球隊抽中籤, 需於 29/11 下午四時打屯門區排球賽啊! 我想我在生日會當天的二時便要離開並出發往球場比賽去了!

現覓 mc 兩位, 仲要搵人包禮物添呀...

mouth:mouth:" /> 唔知有無媽咪可以 ...

複式洋房

我11/28要開工, 去唔到包禮物, 所以只可以11/29號幫手, sorry

複式洋房

原帖由 cherryt8 於 09-11-26 00:16 發表
我11/28要開工, 去唔到包禮物, 所以只可以11/29號幫手, sorry

好的, 不要緊.

複式洋房

有冇爸爸/媽媽可以幫手做MC呢? 請各位幫幫手~~~

原帖由 愛貓 於 09-11-25 15:36 發表
唔好意思, 我的球隊抽中籤, 需於 29/11 下午四時參加屯門區排球賽啊! 我想我在生日會當天的二時便要離開並出發往球場去了! (嘻嘻...我係業餘排球員來的)

現急覓 mc 兩位...

mouth:mouth:" />唔知有無媽 ...

首頁

尾頁

跳至