自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

請問小朋友冬季泳衣, 即是連身長袖嗰隻, 邊度有得賣?

男爵府

一田百貨見過,叫做保暖泳衣

複式洋房

請問要幾錢?

男爵府

你是想買長袖泳衣定保暖泳衣呀?兩者有分別喎!
我上兩個禮拜係佐敦某水上用品店買了一件連身goma保暖衣....只是$200,我仔話著咗之後落水唔再凍

子爵府

畀面勳章

原帖由 fi-fi 於 09-11-10 20:25 發表
你是想買長袖泳衣定保暖泳衣呀?兩者有分別喎!
我上兩個禮拜係佐敦某水上用品店買了一件連身goma保暖衣....只是$200,我仔話著咗之後落水唔再凍

係呀, 係保暖泳衣, 佐敦邊度有得賣? 有冇4歲同6歲女孩子着的?

男爵府

NatalieMaMa,

佐敦志和街....果度有2-3間水上用品店,我由普光齌舖果邊入,第1間唔係...過一條小馬路,第2間就是了!
size分2/4/6/8....小童size $200
另一隻牌子就貴多少少...for肉地多的小朋友著

原帖由 NatalieMaMa 於 09-11-10 20:39 發表

係呀, 係保暖泳衣, 佐敦邊度有得賣? 有冇4歲同6歲女孩子着的?

子爵府

畀面勳章

原帖由 fi-fi 於 09-11-10 20:54 發表
NatalieMaMa,

佐敦志和街....果度有2-3間水上用品店,我由普光齌舖果邊入,第1間唔係...過一條小馬路,第2間就是了!
size分2/4/6/8....小童size $200
另一隻牌子就貴多少少...for肉地多的小朋友著

...

Thanks!!
因為我兩個女星期日有游泳課, 但而家天氣轉冷, 所以要買保暖泳衣比佢地.

首頁

尾頁

跳至