跳至

首頁
45678...20

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我就覺得好似 kfc 好 d, 小食多 d ~ 大人邊有咁多時間慢慢食

複式洋房

回覆 99# zoe1118 的文章

你再check o下,o野食方面無咩request,你地話事啦....唔該

別墅

星期日通常late breakfast and then late lunch, so 我真係會開餐gar, 到時大家唔好誤會我好鬼大食ar
訂小食都好, 方便d, 咁就唔要pizza hut la
原帖由 kc1016 於 10-3-16 23:18 發表
just 講講, 我哋1:30見會唔會有好多人食咗lunch, 唔駛訂甘多 Pizza & 意粉, 反而買D 家鄉雞雞翼, 葡 tart, 薯容 (BB 可以食)小食等, 會唔會好D呢.

別墅

咁就order kfc la
原帖由 Lqueenie 於 10-3-16 23:23 發表
我就覺得好似 kfc 好 d, 小食多 d ~ 大人邊有咁多時間慢慢食

別墅

收到, thank you
原帖由 dannycls 於 10-3-16 23:28 發表
你再check o下,o野食方面無咩request,你地話事啦....唔該

伯爵府

我入咗HK$80比你啦.

別墅

Got it, thank you
原帖由 kc1016 於 10-3-17 14:06 發表
我入咗HK$80比你啦.

伯爵府

甘訂KFC啦 + 壽司 :
1. 開心家庭餐 (HK$142)
- 6件雞+蘑菇飯+4個薯茸+5件巴X香雞翼+3支粟米
2. 知己共享美食 (HK$88)
- 6件蜜蜜燒雞翼+6件葡撻
3. KFC 小食拼盤 (HK$62)
- 5件巴X香雞翼 + 2盒巴X雞粒+格格脆薯塊
4. 元綠盛壽司盤 (HK$285 -> HK225) 6-8人, 44件

Total : HK$517 + 紙包飲品 + Function room fee

歡迎意見.

原帖由 zoe1118 於 10-3-17 10:49 AM 發表
咁就order kfc la

伯爵府

我整咗人名 label 啦, 今次大家都可以認得對方.

別墅

原帖由 kc1016 於 10-3-17 21:15 發表
我整咗人名 label 啦, 今次大家都可以認得對方.

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

叫 kfc 外賣速遞 ? 貴好多 wor ~

樓下商場就有 kfc ~ 就咁行入去買一個桶餐都多好多野食 ~ (開心家庭餐 (HK$142) - 6件雞+蘑菇飯+4個薯茸+5件巴X香雞翼+3支粟米 --> 一 d 都唔抵

sushi 係送到會所定要自己去拎架 ?

原帖由 kc1016 於 10-3-17 16:24 發表
甘訂KFC啦 + 壽司 :
- 5件巴X香雞翼 + 2盒巴X雞粒+格 ...

伯爵府

嘜D價錢唔係一樣嫁, 我好少食真係唔知喎.

壽司係可送到去會所, 自取同外賣同價 (HK$285->225)

原帖由 Lqueenie 於 10-3-17 10:56 PM 發表
叫 kfc 外賣速遞 ? 貴好多 wor ~

樓下商場就有 kfc ~ 就咁行入去買一個桶餐都多好多野食 ~ (開心家庭餐 (HK$142) - 6件雞+蘑菇飯+4個薯茸+5件巴X香雞翼+3支粟米 --> 一 d 都唔抵

sushi 係送到會所定要自己去拎架 ...

珍珠宮

係完全唔同 ~ 自己去買係平好多 ~

原帖由 kc1016 於 10-3-17 23:08 發表
嘜D價錢唔係一樣嫁, 我好少食真係唔知喎.

壽司係可送到去會所, 自取同外賣同價 (HK$285->225)

伯爵府

甘我聽日去KFC取個"自己買"的price list, 再報比大家.

原帖由 Lqueenie 於 10-3-17 11:10 PM 發表
係完全唔同 ~ 自己去買係平好多 ~

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

你一人帶2個B, 你2個BB幾大呀. 我大仔5歲幾, 可以一齊玩喎.

原帖由 happyday5hk 於 10-3-17 11:50 PM 發表
我反而係老公sunday要出trip, 要自己湊出來!!!

禁止訪問

珍珠宮

我大女就 2 歲3個月, 到時 d 大 b 可以一齊玩 lu......

原帖由 happyday5hk 於 10-3-18 00:06 發表
我大b 兩歲半,希望佢地溝通到啦,哈哈~~~
我未決定帶吾帶埋大b呢,要看情形,因為我hubby要聽晚先知自己幾時飛,如果monday飛,咁就可以陪我去~~

伯爵府

現在有幾個KFC餐大家選:

a 自取:
1. 多重滋味桶 (HK$142)
- 8件雞+4杯可樂+4個飯+格格脆薯塊+
4件巴X香雞翼+1盒巴X雞粒+4件葡撻
2. 自選單買 (HK$171.4)
- 8件雞+5件巴X香雞翼+1盒格格脆薯塊
+3個薯茸+6件葡撻

b 外買:
- 5件巴X香雞翼 + 2盒巴X雞粒+格格脆薯塊

+ 元綠盛壽司盤 (HK$285 -> HK225) 6-8人, 44件
+ 紙包飲品

請比意見. Thanks.

首頁
45678...20

尾頁

跳至