自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

唔核突喎!! 我上星期去親子女痕解散後去左飲茶.
原帖由 cathy_1118 於 09-11-13 15:34 發表
haha.....我c6都係咁講!但我話咁核突,人哋其他媽媽可能整咗d愛心食物都會share比大家,但自己就買外賣,好似好失禮咁!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

舊年阿女學校去荔枝角公園(美孚隔離)旅行, 我老公都係同我哋去美孚飲茶, 跟住再行返去繼續旅行.

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

記起以前小學旅行, 無父母陪, 所以帶的一定是乾糧, 但其實旅行時跑跑跳跳, 跳到又熱又口渴, 根本見到d三文冶/麵包就唔想擺入口, 乾爭爭.....唔想食。

而家, 我同囡囡去親子旅行, 因為有我拎野/照顧她進食, 所以多數會煮d濕濕地的食物去, 胃口好d, 食得開心d。例如: 老水蛋, 腸仔, 水餃, 濕炒飯, 沙律......

珍珠宮

wakakaka...我上星期咪係去呢度囉!!
原帖由 idac_c 於 09-11-13 16:06 發表
舊年阿女學校去荔枝角公園(美孚隔離)旅行, 我老公都係同我哋去美孚飲茶, 跟住再行返去繼續旅行.

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

咁搞笑!

原帖由 idac_c 於 09-11-13 16:06 發表

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我哋親子旅行唔知至到幾點,但知道2:30pm返到元朗!
原帖由 macca 於 09-11-13 15:48 發表
唔核突喎!! 我上星期去親子女痕解散後去左飲茶.

首頁

尾頁

跳至