想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 devilming 於 09-11-12 18:27 發表

icic!!因為我而家都等緊bingo,同埋我m come feel早左成個禮拜,所以就想問下一d bingo左既sister睇下有冇我而家既徵狀做個參考,因為自己都試左成5個cycle都仲未有聲氣,今個月又有d似層層咁,想問下妳地 ...

我今次又係好早有m come feel呀, 我5/11 day23 排egg, 9/11 day 27 就開始胸痛, 呢2日腰背仲好痛添, 我不嬲都係高溫15日, day16就m嚟, 所以應該21/11 體溫唔降同無m就有機啦!!

hope 大家bingo啦

大宅

原帖由 小糖糖 於 09-11-13 18:22 發表
我想問吓你地下腹拮下拮下/扯下扯下,係唔係好明顯架? 定係只係好輕微,要好留心先感覺得到? 
我呢幾日下腹都好似有少少拮拮下,不過我成日覺得係自己心理作用,因為之前個cycle都好似有呢D感覺,但就失敗咗,17號應該M期,平時M前都無乜 ...

我上個cycle係失敗既, 但有次坐你office時, feel到下右腹比針拮左幾下, 都幾明顯架...亦有幾次係屋企睇電視同瞓覺前feel到扯下扯下, 就輕微d, 成日以為有機, 但都唔係囉~ 所以今個cycle都唔想諗啦, 索性等m期好過

你平時m前無胸痛同腹痛架, 你就好啦, 証明你身體好呀, 中醫話一個正常健康既女仔嚟m時係無任何痛feel架

首頁

尾頁

跳至