自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我琴日帶女女(3.5m)去醫院覆診,
係等見醫生個時, 女女扭眼瞓, 係咁喊
喊左都幾耐下, 佢平時係屋企扭瞓又瞓唔著都係咁...
咁我咪行下抱住又拍下囉
點知有個太太係度問係咁肚仔痛,
我微笑住話唔係, 就冇理佢
但女女仲未瞓得著, 都係喊下停下咁
個太太又問係咪肚痛, 咁我咪話佢扭眼瞓囉...
我都己經dum到個人炆炆地,
之後冇耐佢又話...bb係咪肚你痛...
我今次冇答佢...好煩呀...
忍唔住好細聲講左句...唔好嘈啦
我真係好討厭d人唔知頭唔知路黎加意見
有d仲要大大條道理搞你/小朋友去順應佢地o既湊b方法

子爵府

醒目開學勳章

算啦, 人地都係關心.

所以我都唔會比意見人地點湊仔, 因為每人都有自己一套湊仔方法.

大宅

好媽媽勳章

我諗個太太都係出於善意, 可能佢身上有藥油, 睇下可以唔可以幫到你忙姐...你又唔做咁嬲既!

侯爵府

好媽媽勳章

有時盟起上黎 d人仲係甘出聱 even 知佢係善意 都會覺得煩既 我明
原帖由 Sueita 於 09-11-12 13:55 發表
我諗個太太都係出於善意, 可能佢身上有藥油, 睇下可以唔可以幫到你忙姐...你又唔做咁嬲既!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Sueita 於 09-11-12 13:55 發表
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都知...但好炆囉....
bb已經扭, 仲要應付呢d "善意"指導....
我個女3.5m咋, 搽藥油???

首頁

尾頁

跳至