自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

佢地攪比賽...已經少人參加....個人項目又唔比人越級參賽...但接力又比WOR. ..次次有問題..問親佢地...佢地永遠第一時間.."SAY NO"..先... 都唔知佢地點樣攞個ISO架.....

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

比媽, 响嗰度學好唔好?
我大仔响YMCA學咗年半, 仲係好HEA, 想佢轉個地方認真啲學~

侯爵府

原帖由 小倩 於 09-11-12 15:45 發表
比媽, 响嗰度學好唔好?
我大仔响YMCA學咗年半, 仲係好HEA, 想佢轉個地方認真啲學~

其實好唔好係...唔關泳會事....最重要係個教練...當年..亞比...響LEE間衰野....HEA左一年都係吹波波...正預備轉番出南華會架LA....後來...轉左LEE個教練....又OK..WOR..如果唔係LEE個教練...我轉會9年LA...不過LEE個教練好Q惡...連比比都怕左佢....所以先會咁勤力學...佢E+閑閑地游1000米...都唔會鬼剎咁嘈.

首頁

尾頁

跳至