自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

睇到佢呢D新聞真係好令人婉惜, 佢真係好靚, 但人生的際遇真係差D, 係周星馳嘅西遊記見佢重咁靚咁搶戲, 以為佢好番無事, 可以重新嚟過, 點知之後呢幾年又重差, 身邊無父母親人照顧和關懷真係有病都難好D. D記者成日用佢精神有問題做題做新聞, 話佢瘋癲增加銷路真係唔係幾好. 有時見到D女明星明明好靚女, 又有星運, 但最後都悲劇收埸, 真係可惜. 另一例子翁美玲, 一時失落做傻事就無咗. 好慘!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

淒涼

大宅

唔講真係唔知佢咁慘

大宅

原帖由 lulu1312 於 09-11-14 23:34 發表
以前佢對眼好靚
但而家有d突, 仲有d目露兇光

佢有唔好經歷, 又被人利用, 又看盡人性既醜惡, 內心充滿仇恨, 自然目露兇光...
可憐佢未能走出胡同...

男爵府

希望佢唔好再鑽牛角尖,凡事看開點,

見佢現在咁樣真係好可憐.....

子爵府

醒目開學勳章

佢好似仲有個亞哥...以前住係旺角架

珍珠宮

佢真係慘...
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

娛樂圈真係一個黑暗世界, 頂唔順既話真係人都癲.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

都有人見佢慘會俾錢佢食飯架!不過佢有時係唔知係咪唔小心,成日真空行來行去!唔知點解覺得佢好陰公!
原帖由 virgokaren 於 09-11-15 00:15 發表

咁慘?!
藝人之家點解冇人幫佢?

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

知足常樂 自得其樂 苦中作樂

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 小路 於 09-11-15 16:38 發表
都有人見佢慘會俾錢佢食飯架!不過佢有時係唔知係咪唔小心,成日真空行來行去!唔知點解覺得佢好陰公!

仲有呢段, 仲陰公, M come都唔用衛生巾 >>

上周三(6月20日)在香港中环被目击,裙子屁股附近血迹斑斑,有媒体推测应该是月事来了,没有使用卫生棉所致。只见她穿梭于中环、上环、金钟、赤柱等地,始终置之不理,导致血迹扩散范围愈来愈大,旁人见了都觉得尴尬,有几位好心女士曾提醒她,她只说:“好!我知道啦,谢谢!”但一直没见她去过厕所。...
蓝洁瑛裙子后面血迹斑斑,旁人见了都觉得尴尬。

主演港剧《义不容情》、《大时代》,曾经是香港TVB当家花旦的蓝洁瑛,失业多年,沦落到靠社会救济金度日,上周三(6月20日)在香港中环被目击,裙子屁股附近血迹斑斑,有媒体推测应该是月事来了,没有使用卫生棉所致。只见她穿梭于中环、上环、金钟、赤柱等地,始终置之不理,导致血迹扩散范围愈来愈大,旁人见了都觉得尴尬。

蓝洁瑛领救济金度日

蓝洁瑛曾有“艳绝五台山”的美誉,也曾经是周星驰、黎明、梁朝伟的梦中情人,但近年来不断爆出自杀、发疯、进出精神病院等传闻。
她精神出问题跟她经济陷入困境不无关系,目前是靠每月领取社会救济金港币3700元艰苦度日。

裙后染血 路人侧目

上周三香港某杂志目击,蓝洁瑛长途跋涉由元朗寓所走出中环,原来是想找楼搬家,不熟悉路的她不停地问路,而或许是月经来潮没有处理的关系,沿途不少人看到她“漏血”,裙子后面血迹斑斑,有几位好心女士曾提醒她,她只说:“好!我知道啦,谢谢!”但一直没见她去过厕所。
  无视禁令 公然抽烟
  之后她终于走到一间地产铺,店员带她到上环某间公寓看楼,租金约为5000元,以她每月领取的3700元根本负担不起。随后她又乘地铁到金钟政府合署的破产管理署,2006年的情人节,她因无力偿还欠下的20多万卡债获颁破产令,这次是补交文件,在等候期间,蓝洁瑛无视室内禁烟条例,公然在政府部门的长廊抽烟,如果不是精神有问题,只能说是我行我素。

伯爵府

但我記得佢剛紅果時, 我有個朋友同我講, 成日係夜店見到佢,講哂粗口,好似出嚟行果D人,唔係想像中咁純情。

大宅

原帖由 ernestchow 於 09-11-14 20:43 發表

我估楊X成

我猜是百歲人魔

男爵府

佢以前真係好靚!假如佢係一個平凡人,可能會幸福好多。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

今日先至係屋企間OK見到佢, 著件吊帶衫又唔帶bra, 胸前2點現晒形, 最攪笑係佢一支箭行去凍櫃攞咗罐野去收錢, 跟著又唔買就走咗.

其實佢d頭髮又乾又旱又多白頭髮, 但個樣都ok嫁. 見到佢真係唔能夠相信以前靚盡五台山. e+真係.......

大宅

原帖由 眼超超 於 09-11-15 17:17 發表

仲有呢段, 仲陰公, M come都唔用衛生巾 >>

上周三(6月20日)在香港中环被目击,裙子屁股附近血迹斑斑,有媒体推测应该是月事来了,没有使用卫生棉所致。只见她穿梭于中环、上环、金钟、赤柱等地,始 ...

OMG!!!!血流成河

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 conniecheung 於 09-11-14 18:00 發表
人變起上黎,可以好大變化and好恐怖!

同意...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 chichiwing 於 09-11-15 00:15 發表
我o係西貢見過佢幾次, 目光帶呆, 好似short short地咁....可憐!!

傳聞有人教佢食白粉 / 軟性毒品...

珍珠宮

原帖由 colinkan 於 09-11-15 17:45 發表

我猜是百歲人魔
Who?

伯爵府

薑餅人。。。。。。RUN RUN XXXX

但應該唔係佢, 因為傳聞話係係新加坡出事, 如果係佢,係香港 送埋外賣過去啦, 使乜係外地喎。 同埋佢有能力強姦佢咩? I DON‘T THINK SO。

原帖由 VKwan 於 09-11-15 20:25 發表
Who?

首頁
12345...9

尾頁

跳至