影視娛樂

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

我覺得佢依加重"正"過十年前, 不過好似瘦左D..

原帖由 cheapbombom 於 10-3-19 20:43 發表
一個男人, 十年前後無咩點走樣, 只有越來越成熟...
同意, 佢穿裇西褲衫型到陣..條腰..想攬下去

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

上網睇.... 見到有 28集 ~~
原帖由 kitty04 於 10-3-16 11:35 發表
你係邊到睇架, 上網定買碟 ? 同埋總共有幾多集架 ?

TKS

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我上youtube睇, 共14集, 但我唔鐘意個結局, 好似趕收工咁, 好求其, 有咩奶油, 六年後個個個樣都無咩轉變, 起碼好似楊朵咁變下髮型呀..
不過, 項律師真係好型仔, 把聲好輕好溫柔......

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

中視新聞100322(言承旭放電 迷倒NHK女主播)

http://www.youtube.com/watch?v=UbE62j0Jq8s

「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

大宅

現在戲外的故事重正

版主

就想賴著妳NG片段-13

http://www.youtube.com/watch?v=ZAw98uvSZEk

就想賴著妳NG片段-14

http://www.youtube.com/watch?v=qtR2QJ5jiVY

就想賴著妳NG片段-15

http://www.youtube.com/watch?v=1m6M5axBcX8

就想賴著妳第08集預告

http://www.youtube.com/watch?v=JMYv5n9S31M

男爵府

what is 戲外的故事?

原帖由 lingchuling 於 10-3-22 23:15 發表
現在戲外的故事重正

大宅

現實真人的故事,請各位細心找找其他視頻網去看慶功會,與粉絲見面會,細心留意人的下意識動作,或者你們會有所發現。

但是,不要太宣揚(好好保護這個可能會變成甜蜜的結局),自已知就可及心裏祝福。

男爵府

完全同意! 依加每日都要睇一睇項羽平律師止毒癮!

原帖由 happysmileha 於 10-3-22 10:08 發表
我上youtube睇, 共14集, 但我唔鐘意個結局, 好似趕收工咁, 好求其, 有咩奶油, 六年後個個個樣都無咩轉變, 起碼好似楊朵咁變下髮型呀..
不過, 項律師真係好型仔, 把聲好輕好溫柔...... ...

男爵府

你是說 項 和 果嗎?

我有看呀, 但我沒有發現什麼喎! 死啦, 我D觀察力較....

原帖由 lingchuling 於 10-3-23 14:21 發表
現實真人的故事,請各位細心找找其他視頻網去看慶功會,與粉絲見面會,細心留意人的下意識動作,或者你們會有所發現。

但是,不要太宣揚(好好保護這個可能會變成甜蜜的結局),自已知就可及心裏祝福。 ...

版主

當年 泉 和 瑞莃也這樣傳啊...

男爵府

花樣(小)男(小)女!?

原帖由 貓大姐 於 10-3-23 14:50 發表
當年 泉 和 瑞莃也這樣傳啊...

大宅

我知,但是你們有沒有發覺台灣方面都沒有大大利用這方面傳,所以很奇怪,以往我想劇一出,都喜歡傳一傳來增加收視,但今次都不見。

其實,人的下意識動作真的會涉漏很多很多東西,這套劇我都中毒很深,但是現在覺得戲外的重詭異!

子爵府

你係咪講果個咩大揭秘? 我只係有d突一突~~ella熱情到對腳放係言大脾度...

子爵府

有無人話我知"心聲的淚光"好唔好睇? 我睇完呢套後, 中哂毒, 之前睇巨塔都無呢套中毒咁深~~~

大宅

不是,那時應該只是互有好感,未來料,慶功會後就見到火花,其他人看就可能宣傳,但是如看過言之前的採訪,再對照他的說話及其後種種互動的動作,就......

我剛剛有post 一些很正的MV,但因想起不能轉,所以刪除了,如果你們真的想看,就靜靜PM我,但是只是大家自己看看好了,不要大大宣傳,低調低調....

男爵府

happysmileha,

ah... 好開心呀! 終於搵到知音人, 我同你一樣, 係呢套劇中毒特別深, 只係見到佢著白裇衫西褲個背脊都覺得好有型, 千祈唔好發開口夢俾老公聽到..... 家變!

原帖由 happysmileha 於 10-3-23 15:56 發表
有無人話我知"心聲的淚光"好唔好睇? 我睇完呢套後, 中哂毒, 之前睇巨塔都無呢套中毒咁深~~~

子爵府

我睇完呢套後, 我都有上youtube去search佢地...但真係唔覺佢地有異樣喎~~唔通我睇漏~~

子爵府

我睇佢地咀果part都睇咗幾次喇, 猶其最後項律師輕聲同果果講, 如果你都好似我咁在乎你, 你有咩要求, 我都答應你~~~超冧呀!!!!!如果係我, 我愛死佢

原帖由 joeymos 於 10-3-23 16:44 發表
happysmileha,

ah... 好開心呀! 終於搵到知音人, 我同你一樣, 係呢套劇中毒特別深, 只係見到佢著白裇衫西褲個背脊都覺得好有型, 千祈唔好發開口夢俾老公聽到..... 家變!

...

大宅

收pm啦,其實要看多幾個不同角度的視頻及一些由粉絲錄制的高雄見面會,電視台那個見面會有火花都比電視台cut晒,好像要壓住什麼似的,以前都不大看偶像劇,但是這套真的很好看啊,不過現在我去看一些真實的

首頁
12345...10

尾頁

跳至