親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

前2天問過下, 有家庭房, 1大床, 2小床, 無話有上下格O廿古怪

原帖由 米妮 於 09-11-20 11:26 發表
有無住過新長隆酒店,聽講有 d 四人房,係上下格牀,會唔會有D怪怪地?有無相睇呀!
鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

大宅

我book 左番禺4海一家食lunch buffet

原帖由 Kanax 於 09-12-7 23:50 發表
終於都訂左12月30-31日去長隆玩喇!

請問果度有邊間食店較好?因為同埋小朋友和老人家,唔會去第度,都會响返附近食。

大宅

好近, 其中一個門口出對面就係
好多野吃o廿囉
我book lunch 108 定118 (唔記得exactly, 您打上去問到) 小童1m 下free of charge, 1m以上唔知至幾yrs 58, 長者 7折
您上網search 就有地址電話, 直接打上去book, 好方便

原帖由 Kanax 於 09-12-8 23:47 發表

請問近唔近長隆架?
好似好多人都話好,有幾好呢?
唔知你book幾多錢一位呢?响邊度book架?
(唔好意思咁多問題)

大宅

祈福食街附近都好多野食, 有間好似叫漁米之鄉, 係食街對面, d燒鵝都好味, 平平架

另唔怕打的, 可去市橋, 好多野食

原帖由 Kanax 於 09-12-9 23:00 發表

唔該晒!
請問除左呢度,其他時間你地會去邊度食野?因為起碼要食2次lunch同一次dinner、一次tea。

大宅

我問左我book 渡假屋那間, 門票同入場買一樣, 220人仔( zoo + 馬氣) 大人, 1.1 m 下唔洗錢, 長者有優惠

原帖由 Kanax 於 09-12-9 23:07 發表

我响中旅社買,淨房,最平果隻(舊翼)$1233,另外買車票,一程$130,4個人來回要$1040!因為我想响上水上車,所以無套票,如果買套票會平d。上水去兩個小時多d,應該無咁辛苦(去程8:45am開車,回程6:00pm)。

另外想問大家會唔會上到去 ...

首頁

尾頁

跳至