夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

不知幾多有錢人住公屋舊區

公爵府

好多人有車有樓甘又點?咪成份人工個個人比曬間樓..我住公屋但唔覺得自己好窮,(雖然唔係有錢)個個月有錢淨,仲可以年年去旅行,,唔好睇表面,,,樓主係唔洗理人架,有好多人見你好似冇咩錢就踩,有錢就憎你有錢..自己開心就得啦,唔好為左d無胃人而唔開心

公爵府

原帖由 晴B媽 於 09-11-21 23:09 發表
睇唔起人的人, 是井底之蛙, 你根本不用放在心上。

另外, 如果你有足夠自信, 根本就不會因別人一句說話而覺得遭人看不起。
所以, 日後要避免不快, 是該增加自己的自信心! ...

冇錯,個人有自信係好緊要,
我住公屋仲要係個個都話唔好既公屋
我又唔覺得自己好失禮
我冇錯唔見得光既事又唔係呃宗媛等等
有時表面好似好風光其實個個月都比曬銀行

公爵府

你個呀姨係唔係好好景?
個個月老公比幾皮野佢洗又有工人?

公爵府

原帖由 77777 於 09-11-22 11:41 發表
真係好好景好叻個d係唔會亂踏人架....佢地根本無須要亦好有自信.....係d覺得自己好唔抵, 際遇好差, 唔抵得人地好過佢, c會話人無用. 証明自己唔會差過比佢話的人, 個d人根本好自卑.....唉, 有品都唔會亂咁講野啦.... ...

係wor!
成日講到自己幾叻果d人,其實內心裡係好自卑!!佢想得到人認同

公爵府

睇人唔起既人係唔係保證自己下半生會順風順水!!
依d甘既人如果落難1定比人踩多兩腳,我都有比人睇唔要過我老公就冇,我比老公個前女朋友話我豬扒
果時我同老公岩岩一齊佢帶我去見佢d朋友,佢前女朋友係佢舊同學所以都係度.佢當住我同老公面前話"佢(我)甘豬扒你都要牙?!你唔好話我係1齊過呀,影衰我"我老公就話佢心腸唔好冇人會要佢

公爵府

講真我就係因為佢依翻說話我努力打扮自己,減肥(不過生左bb所以都係肥但唔算太肥)老公早前又帶我出去,佢d朋友(男)仲話我靚左,老公就話"我老婆個心仲靚呀"激死左佢前女朋友~聽老公d朋友(男)講,佢(前女朋友)甘耐都未拍過拖,唔係佢冇人追係要求太高,不過我話女人揀男朋友要求係隨住年齡而減低,佢年齡開始大要求就會低d............

公爵府

總之每日都過得開心,有冇男人都1樣,好既就話ja,唔好既就煩....同埋唔好理人地點講

樓主,可能有人唔底得你好過佢就踩你,你要開心過佢,唔好比佢知你為佢而唔開心呀,佢係背後笑你架~

首頁

尾頁

跳至