親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我已經有international會員card, 但用會員card上網book房, 佢話我信息不一致,我無得登記,有冇人知點解?
明明有張member card, 但我只可以用非會員身份book房, 點算?pls help!

公爵府

好媽媽勳章

我四月時book 房都係用唔到個會員身份.
用普通身份book 一樣得. 去到出示會員咭.
但你想網上預book四個月後的房間, 咁我就唔知啦.

男爵府

原帖由 Fatty 於 09-11-21 20:27 發表
我已經有international會員card, 但用會員card上網book房, 佢話我信息不一致,我無得登記,有冇人知點解?
明明有張member card, 但我只可以用非會員身份book房, 點算?pls help! ...

試下係咪姓名問題, e.g. CHAN TAI MAN 佢個system怪怪地
姓: TAI
名:MAN CHAN
上次我都玩左好耐先login 到.

子爵府

唔該晒。

原帖由 phoebepanpan 於 09-11-22 15:26 發表
我四月時book 房都係用唔到個會員身份.
用普通身份book 一樣得. 去到出示會員咭.
但你想網上預book四個月後的房間, 咁我就唔知啦.

子爵府

用你個方法,終於得佐啦,十萬個唔該,非常多謝你!

原帖由 KristyMum 於 09-11-23 11:04 發表

試下係咪姓名問題, e.g. CHAN TAI MAN 佢個system怪怪地
姓: TAI
名:MAN CHAN
上次我都玩左好耐先login 到.

首頁

尾頁

跳至