二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

~Agnes b 銀包仔/散紙包 平售$68
日本正品 100%全新~~

可作散紙包/八達通包/小銀包...十分方便萬用!!

購自日本seibu西武百貨 agnes b 特賣場,
因為這些銀包仔會有輕微瑕疵, 所以現在平售!!
瑕疵是車線唔夠靚, 小小不均正, 但係唔近睇係
唔覺眼的, 請不要與專櫃無瑕疵的相比, 因現在十分抵買啊!! 介意有瑕疵的請不要購買啊!!

這是香港08年summer款, 今年已斷市無出!!

(各位可以看清楚相, 影相都唔覺有瑕疵,
其實好近 或者 好仔細看先會睇到)
此為輕微瑕疵品, 只餘少量, 十分抵買!!

有需要, 可給您seibu百貨信封包裝
原價 jpy$2,800.00
現只售$68.00

請click 以下link選擇您想要的號碼 (no.?). 謝謝! Thank you very much.

http://www.flickr.com/photos/44818755@N05/sets/72157622845873796/detail/

SIZE: 14cm x 9.5cm /
14 cm x 9 cm /
12.5 cm x 8.3 cm

一共3款
有意請pm我啊.
thank you so much.

因為依家要奏番bb, 所以只限郵寄, 請見諒!!
但一定有郵局投寄證明的, 不會寄失, 謝謝!!

ps. 請放心, 這是日本正品. 只是有小瑕疵. 好抵買!
(只要留意小錢包右下的anges b logo字,
真貨係好清晰的壓上去(原色壓字), 假貨係朦朧扮壓上去(仲圖了金色的)
thank you.

大宅

只餘少量啊...^^

大宅

大宅

別墅

Seibu Packing Envelope紅色,係唔係有貨呀?

大宅

原帖由 itmomodog 於 09-11-25 00:48 發表
Seibu Packing Envelope紅色,係唔係有貨呀?

紅色賣左喇. (個張相係比您地睇下個seibu信封.)
thank you.

現只餘 3 個....(見相 PB07, 96, 94)^^

http://www.flickr.com/photos/44818755@N05/sets/72157622845873796/detail/

首頁

尾頁

跳至