嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問各位邊度買到同埋又安全既, 謝謝

複式洋房

我見玩具反"X"有,我自己俾小朋友玩都OK,易洗。我見玩具反"X"有,我自己俾小朋友玩都OK,易洗。

別墅

太子大廈4樓賣童裝果層, 有間early learning center, 有d 顏料同畫紙賣, 直情可以成個人坐係張大畫紙度畫

別墅

寫住"FINGER PAINT"果D就係。

在教協和反X城都見過。

禁止發言

大宅

原帖由 lafayette 於 09-12-13 17:10 發表
太子大廈4樓賣童裝果層, 有間early learning center, 有d 顏料同畫紙賣, 直情可以成個人坐係張大畫紙度畫

果間叫什麼名,是否專買兒童玩具產品?

別墅

類似wise kids, 反斗城以外另一個選擇, 有多一d手工藝的玩意

http://www.centralhk.com/centralhk/--/directory/merchant.xml?merchantId=24938&section=Shops&catId=169&locId=

Address
Shop 315-316
3/F
Prince's Building
Show it on the map
Telephone
2810 1218
Opening Hours
10am-7:30pm daily

原帖由 pigbbpig 於 09-12-19 12:59 發表

果間叫什麼名,是否專買兒童玩具產品?

禁止訪問

大宅

想買顏料比3歲仔仔用手指劃畫

原帖由 Blue^^oon 於 09-11-23 14:11 發表
請問各位邊度買到同埋又安全既, 謝謝

我啱啱諗緊買watercolour比阿囡用掃去油....點解要用手指畫畫? BTW, 我剛剛係Megabox的一間baby early learning centre買咗set gel crayons. 品牌名係 "BITS & BASICS". Non-Toxic.

大宅

醒目開學勳章

Crayola is good. cheaper to buy at Artland than Toysrus and Hallmark

http://www.artland.com.hk

別墅

May I know how much did you buy it from Artland?

珍珠宮

畀面勳章

學校做功課會要小朋友手指畫畫.

原帖由 MAMAMEEE 於 09-12-24 21:22 發表

我啱啱諗緊買watercolour比阿囡用掃去油....點解要用手指畫畫? BTW, 我剛剛係Megabox的一間baby early learning centre買咗set gel crayons. 品牌名係 "BITS & BASICS". Non-Toxic. ...

珍珠宮

畀面勳章

我買左陳敏兒賣廣告果隻嘅 water color, 我都覺得好難洗 (特別係指甲邊, 洗好耐都係洗唔乾淨), 我都想試下其他安全又易清潔嘅牌子.

呀~ 突然間諗到....其實用 olive oil 清潔得唔得呢?? 明天試下先...

原帖由 isaacyimyk 於 09-12-15 15:58 發表

我都想揾,但係上次上playgroup好似用佢,我覺得好難洗,有無啲更易洗~

首頁

尾頁

跳至