論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果想印傭到港後再去驗一驗身,好似驗性病或乙型肝炎之類? 咁可以去邊道驗? 唔知邊道有得做? 一般收費幾多? 有冇人做過? 可以比d資料我嗎?

別墅

我見過有私家醫生做嘅,尤其是集團式clinic。你去你住果區附近clinic 睇睇有無。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我工人後日到,我係生活易BOOK左個傭工檢查都係550,算叫平架喇~CENTRAL同TST都有分店~唔知就唔就你~你可以上去睇睇~我兩個月之前都係度幫工人驗過身,OKAY啊~
之前幫工人驗果D都要700-750~mouth:
http://www.uwants.com/attachments/day_071009/20071009_ac433c37df94829a0fffH86bsiiFClBw.gif

大宅

我格咗好多間價錢, 呢間係最平! 不過時間只限星期日9am-1pm. 我個工人剛來香港不足7日, 第一個星期日我聽聞唔使放day off俾佢, 不過我sunday叫佢去check-up, 當照放假俾佢. $480真係好平, 一般checkup包既野都有的.

香港體檢 $480

大宅

最平呢間 => 香港體檢 $480

我工人剛check up完, 約5日有result!

子爵府

agent無包咩???
我見自己屋企樓下診所都有做工人驗身o既plan,你都不妨喺屋企附近留意吓囉,因為我當時問過樓下診所,佢地話一般驗完兩三日後有報告,咁自己樓下方便d丫嘛!!
d工人驗身plan同我地平時d驗身plan唔同o架,大約都只係幾百蚊!!

大宅

多謝咁多位的回覆。

首頁

尾頁

跳至