論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

PLS

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

叫工人自己親手寫封resign信比你, 要有日子....

大宅

找證人啦, 一定要寫resign letter呀, 係bun 定 印呀, 如印返agent到呀

男爵府

叫佢寫 resign letter
補返一個月人工比你

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

走咗未?

珍珠宮

原帖由 2heiBBmama 於 09-11-23 23:14 發表
叫工人自己親手寫封resign信比你, 要有日子....

如佢唔寫又要走, 估佢都唔會簽收你d 人工, 咁你要嚇佢話報警....... 因佢乜都唔收就實係去告你!
教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

大宅

終於係尋日送走左佢,我,老公同阿b都成日o係機場,(好似機場客運站o個套戲咁),要睇住佢走.........
唉...佢鍾意幾點目訓就幾點目訓,沖涼時間任佢定...話左都唔聽,叫佢改番做好d,就俾面色我睇,重要"jip"我.........
好在,呢位公主終於走左喇!!!

首頁

尾頁

跳至