興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我已經第一時間報左2個course啦
今次終於比我捕到佢啦

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 +3金熱血 畀面勳章

yeah~ 我都報左1個呀﹐之前上左1個幾好架﹐我都捕左呢個課程3個月喇…

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 +3金熱血 畀面勳章

yeah~ 我都報左1個呀﹐之前上左1個幾好架﹐我都捕左呢個課程3個月喇…

洋房

點報呀, 我都好想上下course

大宅

又FULL了
..

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 新手008 於 09-11-29 13:31 發表
點報呀, 我都好想上下course

你要上返去nikon school既網頁, 睇啱你想報既課程後就click入去, 如果重有位, 你就可以係網上報埋名, 跟住用visa / pps交埋費用 (有啲course係免費), 咁就ok架啦, 成功左會有e-mail通知, 你上堂時要帶埋果封confirm e-mail去上堂架....

水晶宮

原帖由 coco04 於 09-11-29 19:34 發表
又FULL了

哎呀, 我呢個topic係24號出架, 我就係知有好多sis想報但成日報唔到, 所以我知道佢一出左最新課程時間表, 第一時間上嚟報料, 但我見咁多日都無人回我, 我重以為大家都去左報名添
不過今個月啲堂唔算難報啦, 可能就快聖旦, 大家都唔太得閒, 我報完之後, 差唔多1日後都重有小量位
如果大家想報名, 又唔想等得太辛苦, 可以學下我咁, 打去nikon school問下佢地幾時update最新既課程, 通常佢地會答你大概幾號, 咁我就會係當日不停咁捕住囉

男爵府

我都係打去hotline問佢幾時會update..
到出新課程前一日佢地就打比我話我知喇..
我報左D90 12月21 7:00pm..有冇人都報左呢堂啊??

伯爵府

我睇左你個post, 即刻pok去報, ok..
上D5000, Dec 29 7pm.

原帖由 uhtcl2006 於 09-11-24 17:16 發表
我已經第一時間報左2個course啦
今次終於比我捕到佢啦

水晶宮

原帖由 hippo126 於 09-11-30 12:51 發表
我都係打去hotline問佢幾時會update..
到出新課程前一日佢地就打比我話我知喇..
我報左D90 12月21 7:00pm..有冇人都報左呢堂啊??

有呀, 到時見啦

水晶宮

原帖由 cheapbombom 於 09-11-30 13:25 發表
我睇左你個post, 即刻pok去報, ok..
上D5000, Dec 29 7pm.

恭喜恭喜 , 咁大家都上堂上得開心啲啦

伯爵府

請問有冇website ????

水晶宮

原帖由 taiming 於 09-12-1 15:35 發表
請問有冇website ????

http://www.nikonschool.com.hk/tc/

首頁

尾頁

跳至