跳至

首頁

尾頁

大宅

定是要再戰鬥多幾輪先

PY 暫定是GOOD HOPE, 但要再戰兩輪先可作最後決定
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

仲有2輪???培正同邊間呀???

大宅

PY媽,

見你post咗嚟我就答o下啦,未知道呀,因為自己幼稚園已經收返好大機會會讀返,但仲有D未公布結果,到時收至再睇睇。

大宅

CONGRATS py 媽, GOOD HOPE 幾好,不過幾嚴.

小方仲有一間要int, 其他仲等消息呀.

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

PY Ma, 言之尚早, 仲有幾間成績未出喎

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 mimimomo6 於 09-11-24 17:57 發表
定是要再戰鬥多幾輪先

PY 暫定是GOOD HOPE, 但要再戰兩輪先可作最後決定

PY媽,
我都在談幼稚園那邊見到PY有good hope的offer, 恭喜晒!
我家妹妹都有考, but, rejected.
我唯有寄望st. cat同kv, 希望其中有一間收啦!

大宅

我都仲有一間未in,依架仲心大心細讀邊間~
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

男爵府

好媽媽勳章

朗朗都仲等緊民生(RESULT),培正同禮賢(INTERVIEW),TT唔收,不過都交咗又一村留位費.... 都唔知點好....唉....
12/5 -- 3.58kg, 14/6 -- 5.18kg, 28/6 -- 6.13kg, 12/7 -- 6.35kg, 20/7 -- 6.68kg, 12/8 -- 7.31kg, 24/9 -- 8.33kg, 26/11 -- 9.03kg, 19/2 -- 9.75kg, 22/3 -- 9.6kg, 13/5 -- 9.86kg, 8/8 -- 10.1kg, 2/9 -- 11.7kg, 18/11 -- 13.2kg, 17/2/09 -- 16.5kg, 15/5 -- 18.3kg, 1/9 -- 19.2kg, 1/1/10 -- 19.2kg, 1/2 -- 18.8kg, 15/3 -- 28.5kg

大宅

Lok Lok remain in the same school..........nothing to fight hehe

大宅

係哩, 收曬信至諗, 唔收唔駛/無得諗.

原帖由 blackgirl 於 09-11-25 09:25 發表
PY Ma, 言之尚早, 仲有幾間成績未出喎
http://hk.myblog.yahoo.com/deng-ton

男爵府

畀面勳章

兩間有信, 一間唔收, 一間下晝(blackgirl+issac媽都轉到上晝, 而我仲未有回音)

另IN左兩間, 都未有回覆, 但收既成數其低。其中一間雞蛋裡挑骨頭, 一間阿女真我性情盡現

心儀未IN, 好緊張呀~~去左開放心日, 真係好鍾意呀~~

而家諗諗下, 讀下晝都唔係唔好, 可能都會揀下晝添。起碼放工唔使咁趕番屋企, 冬天佢又唔使咁早起身。

男爵府

阿囡最初interview個兩間學校,
d老師年紀比較大,
阿囡最鍾意同d"年青貌美"既人玩,
(其實係怕羞)
結果係冇乜答人,最終reject左...

跟住一兩個禮拜,漸入佳景,
interview左 kv, 民生, 創價, 聖三一,
但都未有消息,要等...
跟住仲有3-4間要interview..
到時有人收先作決定...

大宅

只係報了& in.了兩間, 民生 & st.cat., 但都未有feedback.

大宅

York 留左位.

心儀KV, 等繄 result 呀!

大宅

希望各 醒目豬b 找到 心儀學校
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

放心喇, 0705各媽咪心地又好, 小朋友又精靈可愛, 一定會考到心儀嘅學校!

伯爵府

wah...您都in咗好多家wor...您同亞女報咗幾多家學校呀???

原帖由 tweety_joey 於 09-11-26 17:56 發表
阿囡最初interview個兩間學校,
d老師年紀比較大,
阿囡最鍾意同d"年青貌美"既人玩,
(其實係怕羞)
結果係冇乜答人,最終reject左...

跟住一兩個禮拜,漸入佳景,
interview左 kv, 民生, 創價, 聖三一,
但都未有消息,要等 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

我家妹妹終於有好消息了, 星期六收到st. cat的信, 收左am class(唔記得睇邊個campus添. 希望係norfolk啦).

我同老公都好開心! 不過同妹妹講可以去st. cat度讀書, 佢就話: "唔要, 我要自己間學校." 雖然我都好喜歡而家間學校的老師同埋環境, 不過st. cat的academic好一點, 所以明年會轉讀st. cat.

大宅

Congrats Amy. 妹妹 is so smart
原帖由 amypekkle 於 09-11-30 09:47 發表
我家妹妹終於有好消息了, 星期六收到st. cat的信, 收左am class(唔記得睇邊個campus添. 希望係norfolk啦).

我同老公都好開心! 不過同妹妹講可以去st. cat度讀書, 佢就話: "唔要, 我要自己間學校." 雖然我都好喜歡而 ...

大宅

恭喜哂!

原帖由 amypekkle 於 09-11-30 09:47 發表

我同老公都好開心! 不過同妹妹講可以去st. cat度讀書, 佢就話: "唔要, 我要自己間學校." 雖然我都好喜歡而 ...

首頁

尾頁

跳至