夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

結左婚禁多年佢去邊,我都無理佢,,吵架都唔米第一次,但果日吵架,佢放左工就無返到來啊..我本來係稔住佢去左佢老母果道,點知朝頭早打電話佢無接啊,,我就打去佢老母果道,點知佢家姐聽,話佢無來過啊晚上都無來過,,我心稔去左邊啊,唔通真係有第二個,,我重來都無稔過佢會禁架,,電話係有紀綠可以見到我打去邊,,我就亂打幾個電話號碼,唔想比佢知我有打過去,,知佢無去佢老母果道..依架唔知點好啊,,泠戰幾日,,我無同佢講野,大家都係當大家透明,我覺得佢真係變左好多,,我估佢都真係有女人,,知又點啊,,可以點啊...好煩啊,,我經營架婚姻如此失敗,,無小朋友都無所謂但有小朋友又可以點啊,,唔通禁樣就一世啊..
冰之王國

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

佢會唔會係同朋友去飲酒咋..男人唔想比自己家人知佢同老婆有咬叫..可能約朋友出黎傾下.發洩下,同你C6好好傾下,可能唔係你諗果樣..

大宅

Frankly speaking, I have read a lot of message here and a lot of ppl now likes to 泠戰 once anything happened. Don't do that, it will definitely hurt eachother. I suggest you should talk with him peacefully to solve the problem.

複式洋房

其實你地可以坐底傾下先﹗
我覺得兩公婆鬧交有時係為啖氣,可能你C6自己本來又有D唔開心既事,加上又同你吵,想自己靜吓都唔定﹗

禁止訪問

複式洋房

原帖由 fibichung 於 09-11-25 01:27 發表
其實你地可以坐底傾下先﹗
我覺得兩公婆鬧交有時係為啖氣,可能你C6自己本來又有D唔開心既事,加上又同你吵,想自己靜吓都唔定﹗
無咩好講啊,講過好多次.都係無結果,冰對三尺非一日之寒啊,我見到佢我避開佢,佢見到我又都想避開我.都無野要講啊,,吵架佢重來都無話過係佢錯,,點會有個人重來都唔認錯架,,
冰之王國

複式洋房

[quote]原帖由 pigpig3112 於 09-11-25 00:20 發表
佢會唔會係同朋友去飲酒咋..男人唔想比自己家人知佢同老婆有咬叫..可能約朋友出黎傾下.發洩下,同你C6好好傾下,可能唔係你諗果樣.. [/quote我知佢唔會去架,,佢架朋友都結晒婚囉,,邊鬼個同佢飲啊,,如果講係有用早就無野啦,,
冰之王國

男爵府

咁佢返佐屋企未呀! 其實而家一齊都是你自己估, 點解吾真是問清楚, 如果佢真是有第二個, 就早的死心

大宅

只係失蹤左一晚, 仲要係嘈完! 唔好太多野諗啦! 如果係經常性失蹤, 咁先至多多觀察下! 有時, 大家因咩事要嘈都好, 一人退一步, 比個下台階比對方, 會增進大家對對方既尊重!

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

睇定D先啦......因為你有小朋友....

瑪瑙宮

我都好唔認同有咩事就玩離家出走. 夜 d 番屋企以縮短相對時間也可接受. 佢又唔識用正面方法將情緒發洩, 佢係咪 EQ 唔太好架? 但以免佢玩慣性失踪, 唔好同佢吵咁多啦.

複式洋房

一晚姐,唔會咁快有第2個,,,溝女都要時間嫁!睇定D,可能同D朋友去左飲酒訴苦姐

子爵府

環保接龍勳章

睇定D, 唔好太多野諗啦!

首頁

尾頁

跳至