跳至

首頁
23456...14

尾頁

別墅

報名處~

1.豬 2A2B
2.傻媽 2A1B
3.CoCo 2A 1b
4.村ma 2A2B
5.知悠媽 2A2B
6.Babushka 2A1B
7.CYma 2A2B (maybe ask maid to come along)
8. 臭Bee媽 2A1C1B+ 1 inside tummy..

大宅

想問吓其實係兩個鐘定三個鐘呀, 同埋三歲以下幾$呀??

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-11-30 20:40 發表
個人意見, 唔使party姐姐
去party都唔會準時到齊...
我驚有好一部份人櫈都未坐暖, 咩都未落肚就又要追住去影相~
咁樣反而仲害咗佢哋

傻媽搞party都係想大人食得舒適, 小朋友玩得開心啫, 如果冇party姐姐, 班細路就冇嘢玩, 佢哋邊會肯乖乖坐3個鐘吖, 所以我都已經安排姐姐第二個鐘先開始玩, 已預咗一個鐘比各位遲到架喇!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 snoopydog26 於 09-12-1 00:02 發表
想問吓其實係兩個鐘定三個鐘呀, 同埋三歲以下幾$呀??

party係三個鐘, 三歲以下唔駛錢

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-11-30 23:40 發表
cannot use writing board at home

Canny, thanks a lot. C6 said its a brilliant idea to have a playgroup leading tse tse. I am so longing for the children to group together to sing and play:ki ...

$300 $100得嘛
我係怕上年事件重演咋
如果各位都覺得要有個額,就一於咁話啦~

p.s.我已買咗一份打算送出黎抽獎用,依家就用黎交換禮物啦,但佢價值只係$99.9(備案先)

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 3.2. 於 09-11-30 22:10 發表
Sorry!!!我有少少意見!我覺得始終都係有個價錢好d!

del

王國長老

原帖由 3.2. 於 09-11-30 22:10 發表
Sorry!!!我有少少意見!我覺得始終都係有個價錢好d!

咪咁儍啦,做乜要sorry 大家有意見先做得好架嘛,有價錢都有好處架 幾多好呢?

大宅

麻煩呢位c9包返一封老毛,入面放一毛子吖!!!
原帖由 醜樣豬 於 09-12-1 09:17 發表

p.s.我已買咗一份打算送出黎抽獎用,依家就用黎交換禮物啦,但佢價值只係$99.9(備案先 ...

大宅

我驚晨早流流俾你問候吖嘛!
原帖由 醜樣豬 於 09-12-1 09:21 發表

咪咁儍啦,做乜要sorry 大家有意見先做得好架嘛,有價錢都有好處架 幾多好呢?

大宅

報名處~

upup!

1.豬 2A2B
2.傻媽 2A1B
4.村ma 2A2B
5.知悠媽 2A2B
7.CYma 2A2B (maybe ask maid to come along)
8. 臭Bee媽 2A1C1B+ 1 inside tummy..

男爵府

$300 $100得嘛ops:" />
我係怕上年事件重演咋

p.s.我已買咗一份打算送出黎抽獎用,依家就用黎交換禮物啦,但佢價值只係$99.9(備案先 ...

不如今次就由我話一次事啦...

禮物價格就由 $99.9開始至無限啦, 適隨專便, 最緊要係心意同開心!

別墅

我諗CY ma 嘅意思係每人比一個大數(包括食buffet), 有剩嘅錢就用嚟買禮物抽獎.

例如: buffet 要 $280, 咁每人夾 $300, 就有$20 多咗出嚟買大抽獎禮物.

交換禮物又還交換禮物.

$300 $100得嘛ops:" />
我係怕上年事件重演咋

男爵府

畀面勳章

我報住1a1b, 到時先加人得唔得
我怕我老公到時唔得閒.....

別墅

報名處~
1.豬 2A2B
2.傻媽 2A1B
4.村ma 2A2B
5.知悠媽 2A2B
9. Cat wong 1A1B
10. Bonnie 2A2B

我想問活動係咪三個鐘,但我之前見到時間寫15:00- 17:00,咁究竟係點呢?
同埋CY媽意思會唔會係每人300蚊係已經包埋buffet費,有剩的就買禮物for抽獎?
仲有,我想問係咪每一個家庭預備一份交換禮物就ok?定還是每個小朋友預一份做交換禮物?咁即係有兩個的就預備兩份,and then交換又有兩份???

常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

王國長老

原帖由 臭Bee媽 於 09-12-1 11:23 發表
我諗CY ma 嘅意思係每人比一個大數(包括食buffet), 有剩嘅錢就用嚟買禮物抽獎.

例如: buffet 要 $280, 咁每人夾 $300, 就有$20 多咗出嚟買大抽獎禮物.

交換禮物又還交換禮物.

...

oic 但又要麻煩canny去買禮物我怕佢攪唔掂

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 bonnielhp 於 09-12-1 11:29 發表
報名處~
1.豬 2A2B
2.傻媽 2A1B
4.村ma 2A2B
5.知悠媽 2A2B
10. Bonnie 2A2B ...

Sorry!係我搞錯, 個party係3個鐘, 由14:00 - 17:00, 另每個家庭準備一份禮物作交換便可

王國長老

原帖由 bonnielhp 於 09-12-1 11:29 發表
報名處~
1.豬 2A2B
2.傻媽 2A1B
4.村ma 2A2B
5.知悠媽 2A2B

每個家庭一份得嘞

複式洋房

報名處~
1.豬 2A2B
2.傻媽 2A1B
4.村ma 2A2B
5.知悠媽 2A2B
10. Bonnie 2A2B
11.Amy Siu 1A1B(我join ar)
Thx...

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 amysius 於 09-12-1 11:46 發表
報名處~
1.豬 2A2B
2.傻媽 2A1B
4.村ma 2A2B
5.知悠媽 2A2B

Amy, 你一個湊埋anson出嚟是否可以應付? 會唔會叫埋婆婆, 姑姐等幫幫你好啲?

王國長老

傻瓜聖誕party
日期: 27/12/2009
時間: 14:00 - 17:00
地點: 城景國際 (即YMCA嗰間酒店)
地址: 九龍窩打老道23號
模式: 自助午餐
費用: 自助午餐成人HKD228 + 10% = HKD250.80
如大人超過50位, 三歲以上小朋友就會8折
否則要付成人價
play group姐姐兩個鐘HKD1,200
活動詳情: 首一個鐘各家庭先享用午餐, 第二至第三個鐘會由play group姐姐帶領小朋友唱下歌仔, 玩下遊戲, 做下小手工, 玩下彩虹傘, & 親子遊戲, 同場加插抽獎活動, 有各家庭屆時須携帶一份禮物作抽獎用途
因Canny要比訂酒店同姐姐,麻煩各位cfm去嘅家庭要先入數嘞,因怕如有人突然去唔到條數要各位平分,如果到時真係有事黎唔到,sorry要自行搵人頂上嘞,無得退錢架!
大仔大女比full price先,睇睇酒店比幾多折再退番~
為方便canny及各位,照下面銀碼入數啦!001-832-117-4 Au xxx man

報名處~
1.豬 2A1C1B .............$753.1
2.傻媽 2A1B................$502.2
3.CoCo 2A 1b.............$502.3
4.村ma 2A2B.............$502.4
5.知悠媽 2A2B..............$502.5
6.Babushka 2A1B.........$502.6
7.CYma 2A2B ..............$502.7
8. 臭Bee媽 2A1C1B.......$753.8
9. Cat wong 1A1B.........$251.9
10. Bonnie 2A2B...........$502.1
11.Amy Siu 1A1B...........$251.11

以上價錢未包姐姐$1200架因為要睇睇到底有幾多家庭出席先可以除到~

首頁
23456...14

尾頁

跳至