嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人用過baby trend 網床, 有何評價?

有冇其他牌子介紹?

別墅

我都想知呀 ~ 希望有人解答到啦 !

別墅

原帖由 rr101305 於 09-11-25 16:19 發表
有冇人用過baby trend 網床, 有何評價?

有冇其他牌子介紹?

我阿B剛剛9個月了, 我由佢3.5月開始,俾佢用baby trend網床到現在, 初初用上面個層, 之後重過15磅, 轉用下面個層, 之前我阿B好鐘意上層個音樂吊飾, 不過隔離個mp3音響好差, 聽多啲會覺得好嘈, 寧願唔用, So far so good, 但係下面塊板好像容易生蚤, 我自己加塊蓆係板上面, 效果好好, 又涼又冇嘢咬阿B, 而且阿B用咁耐, 張網床都好安全, 好過放阿B入BB床玩, 佢會撞到頭好痛, 所以我用八佰幾蚊買網床, 用到現在, 我覺得好抵!!!

別墅

原帖由 咪臣 於 10-10-23 22:23 發表

我阿B剛剛9個月了, 我由佢3.5月開始,俾佢用baby trend網床到現在, 初初用上面個層, 之後重過15磅, 轉用下面個層, 之前我阿B好鐘意上層個音樂吊飾, 不過隔離個mp3音響好差, 聽多啲會覺得好嘈, 寧願唔用, So far so ...

容易生蚤 ? 咁恐怖

大宅

我女而家4個月大
暫時仲訓緊上格床,冇用床褥都冇咩問題..但識dum腳就差d,因為佢會嚇到自己 =_="
不過就快要訓下格...
因為感覺個床底得2條交叉鐵承住塊木板會受力唔平均,早幾日訂左張床褥~
咁佢大個d會企係度都安全D

我上網買$6xx,床褥$3xx ~ 1K有找值得丫!

大宅

請問你地用babytrend既邊款網床呀? 我之前都睇過有好幾隻款...

大宅

我岩岩買左800蚊果款, pink好靚, quality真係唔錯, 同graco有得fight!
我個囡7個幾月大, 上格用唔到lu~
我係買黎響婆婆度用, 去sea horse訂左張床墊, $272.5, 95cmx65cm, 3吋厚, 我只係用左幾日, sosfarsogood!

複式洋房

回覆 3# shu_vanbe 的文章

請問訂床嘅網址~pay cash/card?
我的E-MAIL: [email protected]
謝謝~

首頁

尾頁

跳至