自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 40# wttclh 的文章

Hi 各位 MON
兩日無上黎,原來咁熱鬧,有你們的分享,令我決心放下悲傷,無論我找不找到工也好,我要好好向前看,我老公因也於幾個月前失業,所以我先好愣惶,但想深一層,這正是我裝備自己的時侯,我會用幾個月時間讀書和考番一些金融行業的專業資格,助我可以再找到老本行,個仔和老公都好贊成,個仔雖然踏入青春期,但他是一個好有紀律和自發性的人,(有時亦會和我頂下咀,堅持自己一些歪理)讀書自動自覺,他的朋友亦好順品,所以我亦需担心他,成績中上,又熱愛運勳,一定唔愛K仔,因會影响他的成績,最後,希望各位生活愉快,下次希望可以向大家報喜,考試PASS.Tks a lot.

禁止訪問

男爵府

你可以去再陪訓進修, 又可以學o野又有錢收, 你個case同我家姐一樣, 佢又係做o左20年在同一公司被裁員, 結果佢就係去再陪訓讀護理員, 而家搵到份護理員o黎做, 雖然要輪班但點都好過做護衛員吖

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 hwy616 於 09-11-30 22:24 發表
你可以去再陪訓進修, 又可以學o野又有錢收, 你個case同我家姐一樣, 佢又係做o左20年在同一公司被裁員, 結果佢就係去再陪訓讀護理員, 而家搵到份護理員o黎做, 雖然要輪班但點都好過做護衛員吖 ...

是否老人院做?

首頁

尾頁

跳至