自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

I want to know also, please!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好似$66,24個月約

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原帖由 sheung1126 於 09-12-2 17:20 發表
好似$66,24個月約

點解我12個月既?
送來電顯示同call waiting
我估66元吾係最平, 之前見到好似40幾定30幾, 但我真係吾想煩, 屋企好多野攪(呢一年), 所以就甘應承左12個月算.................出年先再算

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

最平$34, 18個月合約,
送來電顯示同call waiting.

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我早兩個月續左約24個月,平均每個月$44。不過我咩都冇做過,個sales自己打泥叫續約,最先offer $110,跟住又$88, 跟住又$66,最後我都話貴,叫佢比 cut form我,咁佢問我心目中幾$,我話$4x啦,咁佢就offer呢個價比我。你可以試下呢個方法得唔得!

子爵府

簽18個月(包來電顯示及來電自動轉駁),免9個月費,另9個月$88/月費.送惠康禮劵$180
=$34/月

男爵府

After I send out the "cut form" to PCCW, they offer me $4X/month.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Same as you

原帖由 hope321 於 09-12-2 19:31 發表
簽18個月(包來電顯示及來電自動轉駁),免9個月費,另9個月$88/月費.送惠康禮劵$180
=$34/月

洋房

原帖由 hope321 於 09-12-2 19:31 發表
=$34/月

你點同佢講架??

子爵府

我都係填咗cut form後,跟著有人打咗幾次電話來,問喱問路,到最後一次,我話我要呢個優惠,如果沒有就算把啦!cut就cut.終於他們就比著呢個plan比我.

公爵府

畀面勳章

原帖由 pp6113 於 09-12-2 18:09 發表
我早兩個月續左約24個月,平均每個月$44。不過我咩都冇做過,個sales自己打泥叫續約,最先offer $110,跟住又$88, 跟住又$66,最後我都話貴,叫佢比 cut form我,咁佢問我心目中幾$,我話$4x啦,咁佢就offer呢個價比我。你可以試下呢個 ...

我2星期前都有SALES打黎, 佢話$88年半約, 但冇野送...之後我老公同佢講話貴..佢仲串到話叫我地邐下先, 如果OK就打番上去續約囉~ 衰到咁...我嬲到即刻去拎CUT FORM番黎, 最多1拍2散, 唔用都冇問題~

公爵府

畀面勳章

有冇人之前簽左來電組合O既CONTRACT??(唔係仔電話線O既CONTRACT喎) 如果CUT左條線PCCW俾唔俾? 我之前SIGN左..BUT我SIGN時問佢, 我CUT 線得唔得, 當時佢話OK! 我想知道有冇人都係咁?

禁止訪問

男爵府

$60+/month.

原帖由 waiching55 於 09-12-3 19:29 發表
唔send cut form可以做到幾錢

大宅

剛打話去問,佢要我簽24個月,月費$82.50(送$27來電組合)。我係唔係而家問佢取cut form,再等佢新offer呀。
我想知平均$34/月係點計呢!Thanks.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

各位 sis 呢個 plan pxxw offer 開,
妳肯問多數可以傾到......

簽18個月(包來電顯示及來電自動轉駁),免9個月費,另9個月$88/月費.送惠康禮劵$180=$34/月

原帖由 Yingmom 於 09-12-4 15:59 發表
剛打話去問,佢要我簽24個月,月費$82.50(送$27來電組合)。我係唔係而家問佢取cut form,再等佢新offer呀。
我想知平均$34/月係點計呢!Thanks.

大宅

florence0204
唔該晒!咁我同佢再傾傾先,請問妳地有冇個sales電話,而家聯絡個位小姐offer我最平$66/月或連手電2400分鐘$113/月。

別墅

=$34/月
我啱啱都續咗呢個PLAN

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係, 我 10 月同 11 月都同阿哥 renew
左呢個 $ 34 plan !

我 3 月到期 , 打算 1 月尾問佢拎
form 攪埋自己個個

原帖由 florence0204 於 09-12-4 17:26 發表
各位 sis 呢個 plan pxxw offer 開,
妳肯問多數可以傾到......

簽18個月(包來電顯示及來電自動轉駁),免9個月費,另9個月$88/月費.送惠康禮劵$180=$34/月

首頁

尾頁

跳至