跳至

首頁

尾頁

大宅

有無住Tung Chung, 但小朋友返九龍塘幼稚園嘅媽媽 ??

請問有無搭保母車/校巴呢 ??

大約幾多錢, 請指教, Thank You, 謝謝 !!

男爵府

我都想知呀~
我諗住下年俾囝囝出去讀呀~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我見有人返根德園
工人帶嘅
有校車/褓母車到青衣

複式洋房

自組保姆車由 "東涌到九龍塘" 有興趣入來啦!

我囡囡剛考到明年(2010) 根德園pm, 我現積極搵緊保姆車由東涌到九龍塘, 已問過多間公司 (連享根德園門口派宣傳單的一系列保姆車公司都話未有聽過有東涌線), 現在無現成的保姆車行緊, 最近都要出到青衣城.

不過依家囡囡享東涌讀緊pre-nursery的保姆車公司, 我問個負責人有無這條線, 佢話有D東涌媽咪都有問過佢, 如果人數ok (am or pm class), 佢都會開 (~$1600/mth), 我都留咗名同讀邊間kindergarten俾佢, 以便儲人.

真係唔想搬離東涌, 好希望...好希望...好希望..可以成行, 如果唔係要去青衣駁車, 大人同細路都辛苦咗.

有興趣可以PMcontact 您! 

原帖由 WAWAHAHA 於 09-12-2 17:54 發表
有無住Tung Chung, 但小朋友返九龍塘幼稚園嘅媽媽 ??

請問有無搭保母車/校巴呢 ??

大約幾多錢, 請指教, Thank You, 謝謝 !!

大宅

你囡囡剛考到明年(2010) 根德園pm, 幾點返學呀 ??

大宅

原帖由 bowiemama 於 09-12-8 10:29 AM 發表
我囡囡剛考到明年(2010年) 根德園pm, 我現積極搵緊保姆車由東涌到九龍塘, 已問過多間公司 (連享根德園門口派宣傳單的一系列保姆車公司都話未有聽過有東涌線), 現在無現成的保姆車行緊, 最近都要出到青衣城.

不過 ...

Hi bowiemama

請問你可唔可以比個個保姆車公司電話我呀 ..
因為我都想要呀 ! 我女女就唔係係九龍個邊返學
而係係灣仔區 , 我有另一個媽咪個女都係 ..
所以我都想知道呀 !! 麻煩你可唔可以 pm 我 ?

thanks a lot

民房

Hi would u please pm me also .. my son will study in K1 in Tsiung Tsung kindergarten also ....

複式洋房

1:35pm-5pm

原帖由 WAWAHAHA 於 09-12-8 14:13 發表
你囡囡剛考到明年(2010年) 根德園pm, 幾點返學呀 ??

大宅

Hi 我個仔出年讀牛津道啓思k1am,剛剛call東涌三恩Grace佢話可以直接出KLN Tong,大約1600.有意可卟call佢96764545.

首頁

尾頁

跳至