自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

因為我就黎生日, 老公知我想食BUFFET
叫我睇下有邊間想食
我睇左好多...JW 已經FULL哂...
見美麗華間YAMM好似幾好咁
但成5佰蚊一個驚而家已經唔好/抵食

最近有冇MAMI食過??

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

幾個月前食過,冇乜野食,又唔係好食,我覺得唔值

珍珠宮

冷盤海鮮好正好多,eg龍蝦仔、螺、蟹……其他冇咩食。好海鮮都抵既!

大宅

如果只係得果D海鮮, 咁又真係貴左D喎,
而家好多酒店都係呢D陣容,
都只係4百幾, 仲要有COUPON有折或信用卡折扣,
埋單可能只係3百幾, 努力D係OR搵搵啦,
應該有更好既選擇.

別墅

唔好去我上次生日去乜都無得食

複式洋房

痴線架
$550 +10% 仲耍信用卡冇優惠
真係搵鬼去啦
唔怪得之打去BOOK檯有位啦

我寧願文華/CONARD落WAITING LIST好過囉

男爵府

畀面勳章

Yamm - 有名無實!! 唔值!

我情願去Sabatini食個sunday brunch好過!!

大宅

You can try to "Royal Plaza Hotel" in Mong Kok, we went there last two weeks. The price is great and you can downloaded the 20% discount in "open rice".

侯爵府

上個月食左conard有hsbc白金card有75折
好好食..不過就唔係好多野食囉,但d食物水準好高好新鮮...
而家唔洗waiting wor,一book就有位喇
我諗而家好多間都唔會好似之前咁排晒長龍啦

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

去洲際食都OK架!but食品的選擇比較少, 你問吓邊張卡有折!coz last time is 75折
or 去TST 秋田食鐵板燒,幾special ...call him use the egg to write ' Happy Birthday" , u can search online
u can search openrice also!

首頁

尾頁

跳至