樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

想搵深井區短期租約, 12月尾 - 4月尾, 急急急
浪翠, 豪景, 麗都, 海韻, 碧堤均可~

民房

你裝修呀?我個friend有個碧堤三座單位,好高層架!6X樓。千二呎。有露台。個view好靚!不過佢應該一月中至搬。如果適合,就pm我啦!我幫你問下佢。

大宅

1月中趕唔切啦, 原本業主要我25/12前搬走, 我傾到最遲31/12前搬呀, 唔該晒你呀~

原帖由 RyanCY 於 09-12-10 08:51 發表
你裝修呀?我個friend有個碧堤三座單位,好高層架!6X樓。千二呎。有露台。個view好靚!不過佢應該一月中至搬。如果適合,就pm我啦!我幫你問下佢。

民房

唔駛唔該!仲有三個星期要搬,又係真係好急!Good luck!

大宅

係咪呢個 ~

[url=http://www.28hse.com/utf8/property14826.html]
我舊年都係住呢款單位, 不過係低層, 租金平一半。

別墅

Hi

Will you cnsider Lai Chi Kok? My flat is Liberte. The lease can start from next week until April.
If you'll consider, please email to : [email protected].

原帖由 JWCBB 於 09-12-9 18:28 發表
想搵深井區短期租約, 12月尾 - 4月尾, 急急急
浪翠, 豪景, 麗都, 海韻, 碧堤均可~

大宅

Interested

原帖由 RyanCY 於 09-12-10 08:51 發表

本人都想找一個短租約兩個月(約明年2月中後期開始), 如可以, 請覆資料至Email: [email protected]
Thanks

首頁

尾頁

跳至