想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

佢可能唔黎搵你呢

原帖由 卡文 於 09-12-12 19:34 發表

我諗住下星期二體溫無跌先check紅綠d , 我應該下星期三o黎m~~
[url=http://www.TickerFactory.com/]

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 花柑媽媽 於 09-12-12 15:25 發表
大家好,我都係想生虎BB,8月27號小B走左…一路M小姐都發癲,我之前用Clearblue 測排egg,9月15號有哈哈笑,,但21號M小姐又來了,去到10月5號先走,10月16號又來,,23號走了,11月30號先來(我一到11月16號未來,重好開心,日日c ...

咁後晚仲可以

大宅

我12月2日11點嚟 M,咁我今日開始有分泌。我係 day 幾呀?幾時 dodo 好呀?係咪隔日最好,定係隔2日?同埋我想問如果今晚 dodo,之後 Monday morning dodo,再之後 Tuesday night dodo,咁樣,連續一個禮拜係咪會易 D 有 BB 呢?定係太密,D 丁丁唔夠靚都唔好呀?Thank You!

禁止訪問

大宅

卡文,

我冇用排卵條嗰 D 㗎!我平時除咗 M 時及 M 前幾日 and M 後幾日,我多數都隔2,3日 dodo 嘅(我老公不嬲都鍾意隔2,3日 dodo)!但係我諗緊洗唔洗喺有分泌嘅時候再密 D 呢?

我 M 期大約27-31日。

Thank You!

禁止訪問

大宅

卡文,thank you very much!

大宅

睇到喎!九成九無睇錯!

原帖由 卡文 於 09-12-12 18:27 發表

咁你都睇得到????
我一定要老公幫我睇先睇到架喎 , 你有無睇錯架?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 mnm-mmm 於 09-12-12 23:18 發表
卡文,

我冇用排卵條嗰 D 㗎!我平時除咗 M 時及 M 前幾日 and M 後幾日,我多數都隔2,3日 dodo 嘅(我老公不嬲都鍾意隔2,3日 dodo)!但係我諗緊洗唔洗喺有分泌嘅時候再密 D 呢?

我 M 期大約27-31日。

Thank You! ...

你可以係多分泌日子時 , 隔日 dodo 2-3次

禁止訪問

大宅

我放晒入利底,我諗應該好入卦!我係打側訓,但真係好清楚見到喎!不過今朝我量嘅時候就正常好多,第一次響係36.75,第二次響係36.74,我都有少少驚今日會跌呀!因為之前cycle係28日,今日day28,好彩都仲算係高溫,就算唔中都希望高溫可以keep到下星期日啦!

尋晚同之前bk嘅朋友&佢地嘅小朋友去影燈飾,但追我個仔追到條腰都痛埋!

原帖由 卡文 於 09-12-13 11:38 發表

咁你會唔會放得唔夠入架?
我今朝意圖射呢眼去睇 , 係無可能睇到架喎~~~

禁止訪問

大宅

原帖由 miffymiffy 於 09-12-13 09:28 發表

你可以係多分泌日子時 , 隔日 dodo 2-3次

Thank you miffymiffy ~

瑪瑙宮

原帖由 史迪仔 於 09-12-13 12:00 發表
我放晒入利底,我諗應該好入卦!我係打側訓,但真係好清楚見到喎!不過今朝我量嘅時候就正常好多,第一次響係36.75,第二次響係36.74,我都有少少驚今日會跌呀!因為之前cycle係28日,今日day28,好彩都仲算係高溫,就算唔中都希望高溫可以 ...

要放係脷底正中位置喎

複式洋房

hello,祝各位快些bingo,齊齊有個虎bb,我今日day9,check紅d有些水印,平時cycle 30-33,請問正常嗎?我而家體溫係36.4左右

大宅

我老公依家一星期要出四日TRIP, 以前就係3日...唉, 屎囉, 會唔會係我排旦o既時候佢唔係hk囉...咁咪又要等一個CYCLE囉....有少少擔心添...!!!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至