想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我開始覺得我應唔應該生多個,我老公完全都唔諗我等叫糊,尋晚負責影相,個仔走嚟走去就只係識得同我講個仔走咗去啦!睇住佢走落樓梯呀!個仔咁細唔識望鏡頭笑都好正常,佢就發晦氣話唔影啦!成日唔望鏡頭!今日參加佢朋友個仔嘅生日會,咁玩遊戲我同個仔玩,叫佢同個仔玩又話要影相,我又要跪係度同佢玩,玩到我扭親隻手條筋,返埋位佢坐先,點知佢郁到枱面塊布整瀉d朱古力,搞到佢對白色波鞋有隻中晒招,跟住就話我放杯嘢係枱,咁我未飲完要陪個仔玩,我整親埋隻手,尋晚同今日有無幫過我手照顧個仔呀!最多咪幫我拎個大袋,尋晚仲差d整唔見我個袋添呀!佢咁樣,我生多個嚟做乜呀?去完生日會之後佢仲講隻鞋一定洗唔甩,我即刻回應返佢一句:我賠返比你囉!佢見我咁答佢,佢知我嬲,就答返我,唔使,另外果隻倒埋朱古力咪得囉!不過我一定會賠返比佢!

原帖由 卡文 於 09-12-13 12:02 發表
史迪仔

你叫你老公去追啦 , 唔好你o黎啦 , 知嘛~!!!

禁止訪問

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 FM94.8 於 09-12-13 17:47 發表

如果你係有心製造bb, 不如你排卵個日過埋去macau, 我老豆係行船, 一年返hk一次, 但我地都6兄弟姊妹

咁好野

大宅

就係覺得重皮,所以諗天喜丸LAW。我大大話話都睇成10次LA,真係有D頂唔住,$535 X 10。

不過,未中都唔係壞事,我地黎緊會搬屋,或者個天係要我處理晒先比我LA,而家只可以做GE,就係等、等、同等.....一齊加油。

奸爸爹
原帖由 卡文 於 09-12-12 01:43 發表

你仲會唔會睇彭ec呀?
如果會 , 最好問下佢食左有無影響呀~~

禁止訪問

大宅

妳真係了解我啦!我其實呻完就無嘢架啦!不過我今晚有少少唔舒服,頭痛痛地,個胃時頂時唔頂,今晚食咗少少餸食唔落飯,條腰好酸痛,對腳菠蘿蓋後對落好累,同埋成鬼日打呵欠但又訓唔著,有時沾寒沾凍,都唔知係咪作病呀!

原帖由 卡文 於 09-12-13 21:25 發表
史迪仔

你老公平時都配合你 , 點會無啦啦唔想生呀?
你知d男人你咁架啦 , 平時都唔識點理d細路 , 而且佢又覺得個仔痴你多d , 咁咪想你同佢玩多d囉 , 你下次同老公講下你而家唔方便 , 溝通多d就無事啦 , 唔開心多一陣 ...

大宅

原帖由 卡文 於 09-12-13 14:33 發表

都出得幾密喎 , 佢可唔可以就到期架 , 即係你預計到大約邊幾日佢就唔好出呀?

無架喎 你都知我m唔準架啦.邊會估計到架.....唉....
我都有同ec講, 最搞笑係...佢話如果咁岩的話, 叫我去找佢, 佢比醫生紙我, 叫我跟埋老公出trip喎 抵死唔抵死...hhe

大宅

原帖由 FM94.8 於 09-12-13 17:47 發表

如果你係有心製造bb, 不如你排卵個日過埋去macau, 我老豆係行船, 一年返hk一次, 但我地都6兄弟姊妹

都係個句啦...我唔準架嗎, 計算唔到播!!

禁止訪問

大宅

史迪仔....我都知你係講埋d 悔氣說話架啦...呻完算啦....
男人有時係無咁細心架啦....你老公算好啦, 成日都肯幫你湊下個仔....係咩!!

大宅

原帖由 卡文 於 09-12-13 22:53 發表

咁都幾好呀 , 當去下旅行丫嘛~~~~~

嘩, 真係話走就走咩...
有時會諗...如果特登咁樣去做, 但萬一個個月食左炸糊, 都會超級down架喎...
唉, 算啦,隨緣啦, 如果係個天比你的話, 時間一定會配合埋比你o既, right!!

禁止訪問

大宅

呻完就算喇,唔好唔開心喇
作感冒就多d休息

原帖由 史迪仔 於 09-12-13 21:44 發表
妳真係了解我啦!我其實呻完就無嘢架啦!不過我今晚有少少唔舒服,頭痛痛地,個胃時頂時唔頂,今晚食咗少少餸食唔落飯,條腰好酸痛,對腳菠蘿蓋後對落好累,同埋成鬼日打呵欠但又訓唔著,有時沾寒沾凍,都唔知係咪作病呀!

...
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

我又嚟報到~ 我都想生虎B呀!

大宅

我都唔知我係唔係作感冒,而家個胃好咗好多啦!但個頭都係有少少痛,但條腰同對腳依然好酸痛,真係攞命!

原帖由 beelo 於 09-12-13 23:53 發表
呻完就算喇,唔好唔開心喇
作感冒就多d休息

大宅

果人唔開心就唔舒服

原帖由 史迪仔 於 09-12-14 00:31 發表
我都唔知我係唔係作感冒,而家個胃好咗好多啦!但個頭都係有少少痛,但條腰同對腳依然好酸痛,真係攞命!
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

我而家真係怕作病呀!其實尋日嘅病徵大致上好返好多,但我今朝訓到五點幾就熱醒,直至六點幾量temp,高到嚇親我,37.23,都唔知會唔會係作發燒添架!千祈唔好病呀!

原帖由 beelo 於 09-12-14 00:35 發表
果人唔開心就唔舒服

大宅

佢咁攪笑,但你公司中醫醫生紙承認GE咩?
原帖由 蔡夫人 於 09-12-13 22:52 發表

無架喎 你都知我m唔準架啦.邊會估計到架.....唉....
我都有同ec講, 最搞笑係...佢話如果咁岩的話, 叫我去找佢, 佢比醫生紙我, 叫我跟埋老公出trip喎 抵死唔抵死...hhe ...

大宅

今朝食完個早餐, 個胃又開始唔多舒服啦! 頂住頂住咁, 但又無晒假啦喎! 想抖下又唔得, 最重要係我地公司無咗病假呢樣嘢, 有病都係扣自己假架! 幾無良呀!

首頁

尾頁

跳至