跳至

首頁

尾頁

洋房

我係 綠組 9 號呀
入左頭 10 名
但衰妹比第一個玩具吸引住唔肯再爬
hahahahaha
到比賽完了 同阿女去後台換片
個主持先話來多個 友誼賽
結果個友誼賽 我無出到去囉 哈哈 !

大宅

睛靈勳章

我第一胎果陣就係7號床,因住左成個月,所以記得,但今次唔記得床號,淨係記得係對bb房果間房,近門口果張床囉,即係幾多號呢,你會唔會知?

原帖由 doggle 於 09-12-29 12:16 發表
doubles : do u remember the no. of your bed?

大宅

我係藍組3號都入到決賽, 晴晴本來初賽爬第一, 點知決賽比隻"甩毛熊"引到, 唔爬, 掛住玩....都爬唔晒, 而覆賽佢竟然又肯爬, 俾佢激C

原帖由 teresaleung2008 於 10-1-4 14:33 發表
我係 綠組 9 號呀
入左頭 10 名
但衰妹比第一個玩具吸引住唔肯再爬
hahahahaha
到比賽完了 同阿女去後台換片
個主持先話來多個 友誼賽
結果個友誼賽 我無出到去囉 哈哈 ! ...

大宅

好搞笑... 我都想幫bb報名參加爬行比賽... 不過我估佢一定唔受我指使...
你哋啲bb識行咪吖?????

大宅

你地好呀, 我個女穎穎都係1月22日出世, 係威記呀!

複式洋房

各位mama, 我細仔都係1/22號出世, 喺仁安, 到時可以喺1/24 party 相認喇!!!!

大宅

我知道police club度有個遊戲室新開架,裡面有play mat 同玩具,我地可以去果度吖。

大宅

大家邊日得閒AH,(1月或2月) 我地一係揾間樓上CAFE 又有墊, 可以俾小朋友爬, 大人又可以小叙.
bk name BB Name avaiable date
totoro8218 ching ching 23/1,31/1

大宅

我想問下你地自己湊定請工人架?
如果出嚟會吾會帶姐姐架?

大宅

totoro8218 ching ching 23/1,31/1
QRB Enoch 31/1

大宅

如果我老公得閒會一齊來就唔同工人姐姐來....
不過其實工人姐姐仲幫得手...

原帖由 doggle 於 10-1-10 14:03 發表

大宅

真開心, 我個女可以識到朋友仔勒!
請問會係邊度攪party呢?

WHY2005 Rita 31/1

大宅

你地尖沙咀(TST)/旺角(MK)/銅鑼灣(CWB)會方便啲AH? 寫埋係後面AH
bk name BB Name avaiable Location
totoro8218 ching ching 23/1,31/1 MK/TST
WHY2005 Rita 31/1

大宅

其實帶唔帶姐姐即係睇你自己, 你自己handle 唔到, 咁梗係帶啦, 不過可能有啲地方計人頭俾$$你要俾得份o者.

原帖由 doggle 於 10-1-10 14:03 發表

大宅

你地尖沙咀(TST)/旺角(MK)/銅鑼灣(CWB)會方便啲AH? 寫埋係後面AH
bk name BB Name avaiable Location
totoro8218 ching ching 23/1,31/1 MK/TST
WHY2005 Rita 31/1 MK/TST

大宅

doggle Wing Wing 24-29/1 MK

So excited!

大宅

我地有8個bb都係22/1/2009出世家!!!

doggle Wing Wing 24-29/1 MK
pandakit
DoubleOs
teresaleung2008
mrschan923

大宅

咁不如我哋8個一齊出嚟啦~

洋房

31/1 我有活動呀 V.V sorry 大家

洋房

各位 2009 年 1 月 22 日出世既 bb

生日快樂呀 !!!!!!!!!!!!!!

都要同我家衰妹講一聲先得cccccc

首頁

尾頁

跳至