跳至

首頁

尾頁

大宅

仲有6日, X'mas Party 又同大家見面la ~

提一提大家, 記得帶備現金,我哋大紙, 細紙都收, but 唔碌卡, 唔收cheque, 唔收八達通ga! 同埋記得帶購物袋,最重要係記得16/12 5pm前準時返order form ar!!!

當日都要準時wor!!! 仲有點解今次無咩義工舉手嘅?! 我哋係極須要大家幫手ga, please ~

另希望大家唔好期望太高,抱住Happy Together 心態去 enjoy 呢個 party,呢個party 純粹係我哋幾個忙到甩轆的working & 全職媽媽好趕忙攪出嚟嘅,請大家體諒。

到時見 ~

hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

子爵府

好"緊裝"呀!!!呵呵呵........

民房

祝你地玩得開心d

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

睇到你哋就開心,可惜我今年無法子去, 希望來緊的生日PARTY見到大家.....

原帖由 灝灝B 於 09-12-14 10:45 發表
仲有6日, X'mas Party 又同大家見面la ~

提一提大家, 記得帶備現金,我哋大紙, 細紙都收, but 唔碌卡, 唔收cheque, 唔收八達通ga! 同埋記得帶購物袋,最重要係記得16/12 5pm前準時返order form ar!!!

當日都要準時w ...

以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

大宅

聽日又可以同大家見面, 齊慶祝呢個普天同慶嘅X'mas !

有以下要點要提醒大家:

1. 最緊要準時, 遲咗我都幫你唔到la ~:;pppp:

2. 最緊要著多件衫, 天氣嚴寒, 嚟緊仲有好多節目, 唔好凍親ar!

3. 記得帶環保袋, 因現場提供嗰個未必夠裝晒我哋準備嘅豐富禮物!

4. 記得叫c6帶錢, 現場有多款啱晒大人&小朋友嘅products, 大家玩之餘都可以盡情shopping!

4大要點大家做足, 聽日必定有個愉快盡興嘅X'mas Party la ~ 聽日見!
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

民房

Thank you all committee to arrange today's X'mas to us!! My baby is the 1st time to join that great party, so many BB and so funny. We are very enjoy it.

洋房

請問各位committee 有無食過野? 真係辛苦哂各位,!

echo ee 揾返夫拉圈未呀? 我都有周圍望過, 真的找不到!

首頁

尾頁

跳至