在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

頭先本來想繼續回應, 點之bk話個topic太多回應, 要開個新topic....true?anyway 頭先想回覆sandra, 打咗咁耐, 點到要paste番上嚟.....!!!!一陣自己落荃灣...不過要揾吓嘉茹講個度係邊....其實我都係住咗荃灣年半...唔係好熟..問我99d老荃灣可能熟d....不過唔之星期四有冇得去....事關珈珈呢兩日,兩行鼻水...加眼水同口水,見到又好笑,又覺得佢辛苦...呢兩晚全屋到無覺好耐...瞓瞓吓又喊,可能d鼻水令到佢瞓唔到....唉...真係口衰...之前仲話珈珈好少病tim.....

大宅

咁多個既???咁邊個先係????
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

終於開得番 d topic 啦 !

琥珀宮

maggie

奧海城d佈置唔靚嫁 ! 最靚就係九龍灣 ! 如果我去開奧海城就會去埋大角咀個playroom !
係啦......你有冇睇番私人訊息呀 ? 我比咗個facebook a/c 你 ! 或者你pm你個比我地呀 ! 好似尋日咁....bk d 網絡short 咗.....就聯絡唔到 !

琥珀宮

monsterhunter

你個囡咁叻.....教番你呀 ! 我都想.....唔洗讀到聲吵喉嚨痛 !
你住咁遠 ! 我住葵芳 ! 下次有機會出黎玩啦 !

大宅

今日好凍呀><...所以無同bb沖涼!!!你地同b仔b女都要小心身體呀!
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

琥珀宮

瑤瑤好番未呀 ?
我又唔覺好冷喎 ! 可能我"山"細咗個窗啦 ! 所以我同呀囡d鼻敏感勁咗......."銀"同打"cc" !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-16 16:05 發表
今日好凍呀>

複式洋房

哈哈, 終於開到啦...!!!

原帖由 yiubbmama 於 09-12-15 18:03 發表
咁多個既???咁邊個先係????

複式洋房

今日同老爺99去咗工展會...加埋兩行鼻水嘅珈珈....超多人, 不過我99就買得好開心, 平時好少見佢買嘢, 好慳家....
本來仲想去timesquare影相, 超靚!!!!但珈珈已經好攰...too bad...
原帖由 sandra28 於 09-12-16 16:17 發表
瑤瑤好番未呀 ?
我又唔覺好冷喎 ! 可能我"山"細咗個窗啦 ! 所以我同呀囡d鼻敏感勁咗......."銀"同打"cc" !

大宅

原帖由 sandra28 於 09-12-16 16:17 發表
瑤瑤好番未呀 ?

我屋企好食風架><關晒d窗都好凍

大宅

原帖由 jaimegaga 於 09-12-16 16:22 發表
哈哈, 終於開到啦...!!!

我仲諗點解你地唔上網?

大宅

原帖由 jaimegaga 於 09-12-16 16:27 發表
今日同老爺99去咗工展會...加埋兩行鼻水嘅珈珈....超多人, 不過我99就買得好開心, 平時好少見佢買嘢, 好慳家....
本來仲想去timesquare影相, 超靚!!!!但珈珈已經好攰...too bad...
...

咁珈珈好返未呀????近排我女都係晚晚係咁喊,佢係半個中頭喊一次,攪到我無得訓 .....

琥珀宮

哈哈! 好媳婦喎 !
時代廣埸一定靚 ! 太遠....我諗唔會帶呀鉫鉫去 ! 等嘉茹影相比我睇算啦 ! 嘉茹......唔該曬喎 !!
原帖由 jaimegaga 於 09-12-16 16:27 發表
...

琥珀宮

鉫鉫由上個星期六己瞓得唔好.....又係間中喊下......又瞓唔番個隻 ! 佢仲要我拍住佢瞓 .....拍咗我個幾鐘佢先肯瞓 ( 一停佢就嘈...拍住心口要你拍佢 )! 睇怕又係吽牙啦 !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-16 16:37 發表

咁珈珈好返未呀????近排我女都係晚晚係咁喊,佢係半個中頭喊一次,攪到我無得訓 .....

琥珀宮

聽日點呀 ? 有冇變 ?

複式洋房

食咗2日藥, 好小小啦.... 不過都有流鼻水...希望今晚大家有覺好瞓.....聽日都要睇吓情況點... 如果鼻水仲好勁, 我唸我地未必嚟到啦....我驚去公園又會凍親....

原帖由 yiubbmama 於 09-12-16 16:37 發表

複式洋房

珈珈呢幾晚鼻水倒流....瞓瞓吓抖唔到氣就喊醒... 真登佢呢個人仔辛苦....

原帖由 sandra28 於 09-12-16 17:45 發表
鉫鉫由上個星期六己瞓得唔好.....又係間中喊下......又瞓唔番個隻 ! 佢仲要我拍住佢瞓 .....拍咗我個幾鐘佢先肯瞓 ( 一停佢就嘈...拍住心口要你拍佢 )! 睇怕又係吽牙啦 !
...

複式洋房

我要睇珈珈情況先決定...不過聽日咁凍, 去戶外都可能有d危.... 大家又病就唔好啦.....不過我未必出到現, 你地話事好d.....hehe

原帖由 sandra28 於 09-12-16 17:46 發表

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sandra28 於 09-12-16 17:46 發表
我無所謂呀..睇你地la...不過唐裝衫就唔著la,怕凍親..其實我哋下午飲完茶果段時間去,氣溫都會上升番2,3度ge,同埋去到公園個人會走動..應該唔會太凍ge..除非好大風la..最凍應該係星期六,日早上得10度...
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

大宅

原帖由 sandra28 於 09-12-16 17:45 發表
...

我女唔知係咪出牙....成日流口水....但以前都唔會咁既-..-

首頁

尾頁

跳至