在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sandra28 於 09-12-17 00:24 發表
咁就照舊美孚等啦 !
我諗我都未必幫鉫鉫著唐裝衫啦.....雖然有D夾棉, 但都薄.....要打底先得 !
咁係米飲茶呀?2點富臨呀?如果係我早少少落去等位呀?
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁正....咁易氹 !
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-17 00:27 發表
咩呀!佢由細到宜家都係咬住紗巾先很訓ge..等佢訓淋左就"蚊"左佢,好似奶咀咁..不過我無比奶咀佢食喳嘛..佢無畤無刻都鍾意咬住條紗巾架... 紗巾係佢命巾黎架...佢一見到紗巾就發癲架la...每日dum佢訓晏覺,係佢 ...

琥珀宮

咁快諗定啦 .....但聽日凍DD, 記住帶夠衫呀 !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 00:27 發表

你地上次一約我就幫瑤豬諗定著咩3啦 ....

琥珀宮

遲就得番D骨咋播 ....... 快快快 !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 00:34 發表

我要食鳳爪-..-

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 00:30 發表

如果我早知係咁就好啦>
咩有無野比你呀??你有野叫我買咩??吖..!係喎..間玩具屋喎...我都唔記得左添.. avis幫你買左la..但我未見到佢,妳想點吖?
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

琥珀宮

好呀.....富臨 ! 我帶佢地去酒樓呀 ! 我忡記得點去 ....直行 ! OK !
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-17 00:35 發表
咁係米飲茶呀?2點富臨呀?如果係我早少少落去等位呀?

大宅

原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-17 00:41 發表
咩有無野比你呀??你有野叫我買咩??吖..!係喎..間玩具屋喎...我都唔記得左添.. avis幫你買左la..但我未見到佢,妳想點吖?

.....問下姐......咁我聽日拎多d野啦
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

大宅

原帖由 sandra28 於 09-12-17 00:41 發表
遲就得番D骨咋播 ....... 快快快 !

咁係咪你食完果d-..- ....亞女開始喊啦....要閃,聽日見啦
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sandra28 於 09-12-17 00:43 發表
好呀.....富臨 ! 我帶佢地去酒樓呀 ! 我忡記得點去 ....直行 ! OK !
mtr A出口,巴士總站果邊呀..

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 00:44 發表

.....問下姐......咁我聽日拎多d野啦
其實你想問咩姐??

琥珀宮

hehehe ! 總之你快D啦 ! 唔係我地幫你叫咗仲幫你食埋呀 !!!
聽日見啦 !
原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 00:46 發表

咁係咪你食完果d-..- ....亞女開始喊啦....要閃,聽日見啦

男爵府

原帖由 sandra28 於 09-12-17 00:11 發表
我都唔怕播 !
定是你地怕戶外凍......咁可以改去PLAYROOM 都得嫁 ! 不過而家聯絡唔到 MAGGIE ! 唔知佢幾時先上黎........
如果冇變就照舊2點美孚地鐡A出口地面等 !

...
咁聽日美孚見,,,寶寶都可能一齊去~
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

原帖由 sandra28 於 09-12-17 00:14 發表
仲諗住你到處都巡下......咁會唔會巡埋落紅磡, 太古城呀 ?!
應該唔會,,我好少去依兩度行街~!
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

原帖由 sandra28 於 09-12-17 00:20 發表
港九新界通......有咩野都揾嘉茹啦 !
唔係架mouth: ,,,,咁岩知道D地方咋~
我E+多數去街都睇定地圖架~

男爵府

原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-16 23:57 發表
好彩我nathan仔好少係咁...每晚訓覺更會有d ee丫丫...但我一塞條紗巾比佢咬,佢就收聲繼續訓....就算佢吽牙或病都係咁...係間中發吓夢就扭計唔很訓..要搵佢老豆抱先很訓..."touch wood"佢扭唔很訓lee個情況就真係好少 ...
咁得意,,用紗巾,,,
平時係咪你老公暗佢瞓呀??

複式洋房

珈珈仲流緊鼻水....今日都係唔出啦.... 你地玩得開心d...影多d相啦......

下次飲茶再預我啦...我食馬拉糕....

原帖由 donkayu 於 09-12-17 01:04 發表
咁聽日美孚見,,,寶寶都可能一齊去~

大宅

唉...頭先好鬼「火羅」!!!!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 18:40 發表
唉...頭先好鬼「火羅」!!!!
發生咩樹呀!?突然咁火ge..

大宅

唉呀, 我一直都仲响舊TOPIC留言, 原來已經開咗個新TOPIC, SORRY呀各位, 我今日冇出嚟, 我响舊TOPIC講咗因為我C6今日無LALA放假, 我要同佢出去買電腦, 下次再約過, ok??

大宅

sandra,

我已經add咗你facebook, 我會响facebook留個電話比你

首頁

尾頁

跳至