在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原帖由 yiubbmama 於 09-12-18 00:19 發表

唉...最慘係我行前行後好似祗b咁....仲要架life唔關門比人睇住我傻傻地咁-..- .....
咁都得.. 你當時係米諗更嘢..發更夢呀!媽咪..
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

男爵府

原帖由 yiubbmama 於 09-12-17 23:58 發表

你仲講0..0....今日我好似有d發夢咁>
你趕住入lift先會咁姐~(可能我都會咁)
下次用返"發達通"啦

“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

原帖由 sandra28 於 09-12-18 00:00 發表
嘉茹, 桐桐

你一走....呀囡先同你地個背影bye-bye ......:;pppp:

鉫鉫次次都玩完散水.....搭車就即瞓 ! 佢今日都好盡興 !!
哈哈,佢次次都係咁
桐桐今日都好開心,,返到屋企自己响到唱歌
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

ESTHER:

我老公睇相話你囝件衫好型,,仲有乜色架,,想買件俾桐桐,,不過要麻煩你幫我手

複式洋房

好似好好玩喎! 下次冇咁凍再去啦...
睇咗瑤媽d相...冇宮心計景嘅?
家謙件衫好行....滑雪look....

原帖由 donkayu 於 09-12-18 00:54 發表
哈哈,佢次次都係咁
桐桐今日都好開心,,返到屋企自己响到唱歌

大宅

原帖由 jaimegaga 於 09-12-18 11:55 發表

我女訓鬼左...影得好小相-..-
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

大宅

原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-18 00:40 發表
咁都得.. 你當時係米諗更嘢..發更夢呀!媽咪..

0..0我都唔知...
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

大宅

原帖由 sandra28 於 09-12-17 23:53 發表
暫時未見你......

尋晚已add, facebook度等緊你回覆咋!

大宅

我個女呢期唔知搞乜, 成日瞓瞓下又响度大喊, 抱佢, tum佢都响度係咁喊, 已經好多晚都係咁, 試過喊成個中, 真係頭都痕埋呀, 有乜解究?

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係咪吽牙呀 ? 我個囡會大喊, 發癲咁典, 點暗都唔得......由佢喊完佢就會慢慢瞓番 !!! 有時會連續幾晚 !!! 仲要一晚可能唔止一次 ! d人話如果額頭仔凍既就可能肚仔痛 !!
原帖由 fattigerbb 於 09-12-18 15:32 發表
我個女呢期唔知搞乜, 成日瞓瞓下又响度大喊, 抱佢, tum佢都响度係咁喊, 已經好多晚都係咁, 試過喊成個中, 真係頭都痕埋呀, 有乜解究?

琥珀宮

珈珈冇事啦 !
原帖由 jaimegaga 於 09-12-18 11:55 發表

琥珀宮

呢排d相都要up load 幾次先成功......而家仲未得 ........

大宅

原帖由 sandra28 於 09-12-19 00:24 發表
係咪吽牙呀 ? 我個囡會大喊, 發癲咁典, 點暗都唔得......由佢喊完佢就會慢慢瞓番 !!! 有時會連續幾晚 !!! 仲要一晚可能唔止一次 ! d人話如果額頭仔凍既就可能肚仔痛 !!
...

可能係啦, 佢出緊兩隻牙仔呀..

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sandra28 於 09-12-19 00:27 發表
呢排d相都要up load 幾次先成功......而家仲未得 ........
你係米指facebook果到呀?
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

複式洋房

尋日開始流黃色鼻涕....醫生話應該有小小細菌感染....不過佢好鬼生猛....仲玩得好癲...
原帖由 sandra28 於 09-12-19 00:25 發表
珈珈冇事啦 !

大宅

原帖由 jaimegaga 於 09-12-19 22:45 發表
尋日開始流黃色鼻涕....醫生話應該有小小細菌感染....不過佢好鬼生猛....仲玩得好癲...

要小心d啦....bb有病真係好擔心....快d好返啦....^^

琥珀宮

老公話可能部腦夠期......遲d先搞 ! 或者幫我抄d file 過呀囡部電腦到再 up load........ 好在而家都上到網........唔係夜晚會悶死 !
原帖由 CHANTSINWAI 於 09-12-19 17:36 發表
你係米指facebook果到呀?

琥珀宮

快d好番再出黎玩呀 ! 鉫鉫好掛住細珈珈呀 ! 佢個日怕羞呀...... 要玩一輪先得 ! 但鉫鉫次次都唔怕細珈珈 !! 可能細珈珈主動, 而大鉫鉫就被動 .......比細珈珈搞掂......
原帖由 jaimegaga 於 09-12-19 22:45 發表

琥珀宮

而家天氣咁凍....."捐"出個"被鬥"好辛苦.....所以都望佢一晚一次好啦........
原帖由 fattigerbb 於 09-12-19 16:11 發表

可能係啦, 佢出緊兩隻牙仔呀..

大宅

原帖由 sandra28 於 09-12-20 01:26 發表
而家天氣咁凍....."捐"出個"被鬥"好辛苦.....所以都望佢一晚一次好啦........

好在我同佢瞓, 但都要起身抱住佢坐响度um佢瞓, 所以我就嚟變咗做國寶喇!

首頁

尾頁

跳至