親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無綱友訂单來年的農曆年去泰國布吉島的機票 ? 我想知直航和在曼谷轉機的機票价 ? 边位可提供 ?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

快d打去問agent 好過啦, 去曼谷轉機? 最搶手係飛曼谷機票喎, CX/TG都唔使問啦, 中華應該仲有位俾散客買..
淡淡的來, 好好的去 ....

水晶宮

好多已經full哂lu

民房

我十一月訂要waiting,12月9號覆有位,票價$3440另加稅$872,停曼谷3日去布吉5日,d稅都好貴!

大宅

畀面勳章

回覆 4# goldgold 的文章

Around $2,100 for direct flight to Phuket (TG)

別墅

qeqe,

請問妳是幾時出發和坐咩機 ? 是否泰航 ? 布吉酒店會訂边間 ? 可否給我妳訂的价格,我只會去布吉,打算去5天。 謝謝 !

民房

初二出發初九返先停曼谷玩三日後飛布吉玩五日,6:55pm上機,yes泰航機,機票酒店我經agent訂zolitude villa,本來book two bed room 不過冇房只有 one bed room ,是但啦!照book,酒店賣二送一約$3600住四日約$7200,agent話今年d機票酒店好快full,你訂機票未?
原帖由 goldgold 於 09-12-21 10:33 發表
qeqe,

請問妳是幾時出發和坐咩機 ? 是否泰航 ? 布吉酒店會訂邊間 ? 可否給我妳訂的價格,我只會去布吉,打算去5天。 謝謝 !

別墅

我同個Agency Hold咗,初三直航布吉, OX $3,600 唔知貴唔貴 ? 酒店妳簡個間好貴呀,不過又真係好正喎,我多數會住 J W 萬豪。

民房

我有個fd做旅行社幫我hold都係$3600另加稅OX,不過我係專X訂所以冇要!係呀!酒店我都覺貴不過未確實!我自己都搵緊夾緊價!你住萬豪幾錢?BOOK未?
原帖由 goldgold 於 09-12-21 15:58 發表
我同個Agency Hold咗,初三直航布吉, OX $3,600 唔知貴唔貴 ? 酒店妳簡個間好貴呀,不過又真係好正喎,我多數會住 J W 萬豪。

別墅

妳要停曼谷D稅係會貴D。
咁你fd平d我3,600是未包tax,至於酒店我FD是萬豪會會員,訂一間雙套房連廚房客廳住四晚 $13,000,平均每間房每晚約 $1,600左右。

民房

謝謝你的回覆!
原帖由 goldgold 於 09-12-22 10:21 發表
妳要停曼谷D稅係會貴D。
咁你fd平d我3,600是未包tax,至於酒店我FD是萬豪會會員,訂一間雙套房連廚房客廳住四晚 $13,000,平均每間房每晚約 $1,600左右。

複式洋房

泰國機票

原帖由 qeqe 於 09-12-21 18:01 發表
我有個fd做旅行社幫我hold都係$3600另加稅OX,不過我係專X訂所以冇要!係呀!酒店我都覺貴不過未確實!我自己都搵緊夾緊價!你住萬豪幾錢?BOOK未? ...

您可以試下以下資料, 我們兩家8人用Asiamile redeem 8 張機票2-13-2010 to 2-20-2010 HKG-BKK-HKG via CX.

http://www.roh.com.hk/Discover_Thailand.html#Seasonals

首頁

尾頁

跳至