自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我每朝湊阿仔返學都會行過去睇下有無拿破倫,但係行左成個星期都無,頭先我問個sell下午會唔會有返貨,佢話唔會再有架啦,每日都係得好少,跟住我就見到個放西餅個雪櫃放滿哂留俾客既拿破倫,因為紙條寫哂貴姓,留左咩餅,幾時攞........唔怪得我日日去都無啦

我知依家好多人有買3送3coupon,所以好快無哂d好食既餅,但係平時無個優惠都好難買到~

大宅

原帖由 teddy3200 於 09-12-22 09:26 發表
我每朝湊阿仔返學都會行過去睇下有無拿破倫,但係行左成個星期都無,頭先我問個sell下午會唔會有返貨,佢話唔會再有架啦,每日都係得好少,跟住我就見到個放西餅個雪櫃放滿哂留俾客既拿破倫,因為紙條寫哂貴姓,留左咩餅,幾 ...

我知道美心係會留餅比熟客.聖安娜就唔知.

你試下同佢講,下次留番比你睇下得唔得...

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

珍珠宮

好味的已找不到

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

大宅

napolean 好吃嗎?

你都可以同聖安娜D人話留. 我唔信佢地只留給熟人. 你只要要求, 佢地都會留, D錢又唔係佢地入袋的...

原帖由 teddy3200 於 09-12-22 09:26 發表
我每朝湊阿仔返學都會行過去睇下有無拿破倫,但係行左成個星期都無,頭先我問個sell下午會唔會有返貨,佢話唔會再有架啦,每日都係得好少,跟住我就見到個放西餅個雪櫃放滿哂留俾客既拿破倫,因為紙條寫哂貴姓,留左咩餅,幾 ...
津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 nicolemummy 於 10-1-5 00:55 發表
napolean 好吃嗎?

你都可以同聖安娜D人話留. 我唔信佢地只留給熟人. 你只要要求, 佢地都會留, D錢又唔係佢地入袋的...

首頁

尾頁

跳至