夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

估唔到o的男人咁哀.......

佢晚晚睇四仔, 而且仲睇埋o的鳳者價錢! 我問佢係咪想幫襯呀? 佢話好奇睇o下! 咁多野唔睇係都要睇呢o的野! :evil:

複式洋房

Re: 估唔到o的男人咁哀.......

好似心思思喎,晚晚都睇四仔,咁佢有冇响妳要求想要呀.

男爵府

點解晚晚睇咁誇張???

民房

咁好唔尊重喎

侯爵府

halloween128

唔好意思, 題外話, 我想問你個大頭照响邊個web download架... ?-(

伯爵府

咁又真係唔係幾妥喎! 咁之後點應對呀?
該用戶已被刪除

大宅

睇咁多唔厭ge咩?? ?-(

大宅

有時男人比女人更犯賤 :evil: :evil:
「每一日我主,我懇求三件事, 更深刻認識你, 更虔誠敬愛你, 更緊緊地跟隨你,每一日。」

侯爵府

嘩,晚晚睇又過份喎!間唔中睇下都無防...晚晚睇就真係心思思o個隻喎!

咁就真係唔得啦!你真係要話下佢啦!

公爵府

我老公都差唔多晚晚睇,但我地從來唔睇vcd,只係向咸網到睇短片,佢慣左晚晚上o個個網蒲,就好似我上BK一樣,但個網除左咸野仲有好多野睇。有時我都唔太鐘意佢睇d女仔相,不過佢睇黎作比較

大宅

陳太 寫道:
有時男人比女人更犯賤 :evil: :evil:

同意,男人真是很犯賤。
仔仔06-12-2003出世

大宅

佢話個個男人都咸濕! 唔睇先唔正常! 其實睇o下都無妨, 不過最哀o的咸網經常性會有o的叫雞o的資料, 睇埋o個o的就好唔尊重我! 有時佢話無聊, 所以就會上咸網睇! 一星期做三-四次啦! 我問過有無叫雞, 佢話無, 因為覺得"污糟"! 不過佢自己都覺得性慾強, 因為o係街見到o的女仔著得少o的都會有性衝動, 但是佢話佢控制到! 不過我聽完之後就好唔開心! :cry:

大宅

Cinnamon,

個公仔就係佢上咸網時俾我見到, 我叫佢download!
我都有問佢成日睇唔悶咩? 佢話唔悶, 因為呢個網無新野睇, 第二個會有, 而且有o的咸網會分得好detail, 有好多個topic,
有淨睇胸, 咸濕小說, 成人電影.....等等! 有o的咸網仲會有個topic介紹o的風月場所, 仲有人"幫襯"完之後上番個網留言俾幾多分個位鳳者! :evil:

侯爵府

halloween128,
上咸網都有d咁cute嘅公仔? ?-(

伯爵府

其實係咪生活太枯燥咋? 叫佢搵D第D興趣啦!

另一個方法係迫佢一晚睇4個鐘頭至準訓, 星期六日要睇八個鐘以上, 睇到佢一見就嘔至準停

別墅

Cinnamon 寫道:
halloween128,
上咸網都有d咁cute嘅公仔? ?-(

唔係嘛 ?-( ?-( ?-(
我個公仔跟左我好耐啦, 係朋友係D公仔web download俾我架

男爵府

喂!係你自己講喎!其實你係咪o係度作故仔呀?

[quote]
halloween128 寫道:
Cinnamon,

個公仔就係佢上咸網時俾我見到, 我叫佢download!

公爵府

我信佢無講大話,因為我老公都成日睇o咸網,我覺得唔係問題,而個o咸網有男女member,有d人的大頭相會放d好cute的公仔,有d會放明星相,有d放女優,甚至有d放自己條女的相...
不過我老公睇o個個o咸網幾好,佢分好多topic,你講o個d都有,不過我老公唔睇,佢多數睇馬,車,武術,笑電影,成人電影,so o咸網都好多野睇,唔一定係o咸野

大宅

(我係女人!!) 可唔可以比個網址我呀, 好似幾吸引咁喎, 嘻嘻!!!

首頁

尾頁

跳至