跳至

首頁

尾頁

子爵府

CY玩得好開心呀!

老實講,食我地都期望唔高,但都so far so good la 勝在地方好大好好,夠寬敝比佢地玩.見到d細路玩得咁happy,加上又食又拎,乜都抵返哂 CY昨晚請嫲嫲同2个唐家姐食曲奇添呀 C6叫我一定要出post多謝你

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-12-28 10:03 發表
CY玩得好開心呀!

老實講,食我地都期望唔高,但都so far so good la 勝在地方好大好好,夠寬敝比佢地玩.見到d細路玩得咁happy,加上又食又拎,乜都抵返哂 CY昨晚請嫲嫲同2个唐家姐食曲奇添呀 :ex ...

唔好客氣啦!我都係盡力而為啫!早輪因身體不適冇乜點跟進, 好彩有豬豬幫出手相助咋, 噚日有乜安排不週請多多見諒就真!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-12-28 10:03 發表
CY玩得好開心呀!

老實講,食我地都期望唔高,但都so far so good la 勝在地方好大好好,夠寬敝比佢地玩.見到d細路玩得咁happy,加上又食又拎,乜都抵返哂 CY昨晚請嫲嫲同2个唐家姐食曲奇添呀 :ex ...

最衰謙謙啦,又要攞CY個波波,攪到CY無啦啦比CY爸話,我發覺謙謙好鐘意攞CY嘢,可能CY高過佢,謙謙覺得CY做"哥哥"要讓佢 真係唔好意思呀,下次我一定會睇緊D佢!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-12-28 10:59 發表

唔好客氣啦!我都係盡力而為啫!早輪因身體不適冇乜點跟進, 好彩有豬豬幫出手相助咋, 噚日有乜安排不週請多多見諒就真!

咪發神經:;pppp:

男爵府

yes yes yes, 真係要多謝傻個個次次做領隊...領隊真係唔易做 ! 傻領隊萬歲

大宅

係呀, 多謝傻媽攪個咁 happy 嘅 party 呀!!

複式洋房

Thank you 傻媽too...
但原來最初妳講得arm,我真係高估左自己,以我依家的情況,單拖帶Anson真係有d吃力.

別墅

thank you so much, canny!!!!
You are the best
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

大宅

盡在不言中~~~~你明gala!!!!!

男爵府

畀面勳章

我又要我又要

王國長老

原帖由 wong_cat 於 09-12-30 21:24 發表
我又要我又要

同你C6講嘛

子爵府

衰鬼,冇d正經

首頁

尾頁

跳至