跳至

首頁

尾頁

別墅

我都係 PDA影架.... Dior 女攝影師好好

瑪瑙宮

好媽媽勳章

請問有無 pda 既 tel # 比我呀, 我想 book
同皓 b 去影呀 !

唔該哂你先 !!!

原帖由 happypiggie 於 10-1-8 02:17 發表

大宅

CHICKENWING2006

我pm俾您~pls check

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 happypiggie 於 10-1-8 02:17 發表

Hi 嘉嘉媽,
去pDA影相, 每次都係Dior女攝影師影架 希望Clayton狀態會好好

我下星期日去呀, 上次見面時同你講過架

][img]

民房

去左 pda 同細B影, 我的經驗:

1. 裡面好細,而且好遠! 去到 BB 已經好累。
2. 攝影師好勁煙味! (呢樣我好厭尖,掂過煙仔唔好掂我阿 B!)
3. 唔似其他BB影樓,無助手引 BB 笑,攝影師一腳踢,一味叫我 BB 笑下... BB 邊識聽丫... 影得好慢... 結果影左 5 個幾鐘!!! 奶 粉都食晒,結果喊不停!!!

唉,都係要約返以前影開果間影過! 俾C6炸晒形!

子爵府

好媽媽勳章

我都想要pda資料可唔可以pm我呀?唔該
原帖由 andie_chow 於 10-1-3 01:21 發表
我今日同阿仔阿女去左一間叫studiopda影~
由12:30影到5:00..
影得好開心~
原因係個攝影師姐姐好有heart~
不過好似過左年會加價~
依家等我分享下兩張相俾大家睇下~

http://i3 ...

侯爵府

好媽媽勳章

pls pm to me also thx
原帖由 andie_chow 於 10-1-8 10:47 發表
CHICKENWING2006

我pm俾您~pls check

複式洋房

I just call PDA and want to make an appointment. But the guy says they will close and will not accept any appointment.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

甘邪 .... 我仲想明天打去 book
tim

原帖由 2rfamily 於 10-1-8 17:22 發表
I just call PDA and want to make an appointment. But the guy says they will close and will not accept any appointment.

別墅

我仲諗住得阿囡大少少先去pda影多次
係未真係close呀?

複式洋房

我係k-studio 影過, 攝影師和assistant都好pro, 識得引bb笑, 好有耐性, 我地公司好多同事都係度影過, 個個都話ok, keep 到quality, 價錢唔貴!

原帖由 enidtam 於 10-1-1 11:47 發表
BB開始識坐啦, 你地幾時同bb去Studio影相 ? 我見BK有d promotion 話10個月以下影會平d, 有d又平到你唔信, 我唔想用太多錢影, budget below $1000 total la, 有冇d好介紹呢? if possible, can you share your photos ...

大宅

下..close?

男爵府

FACEBOOK search dior shum 丫, 我地book 咗二月廿八呀

大宅

今天影咗babyface,一般啦,唔知是否我囡囡太過慢熱,我們真的只能選出25張相,姐姐哥哥們都ok gei,整體而言,一般。

8 weeks - 1.44cm        16 weeks - about 9cm
11 weeks - 4.94cm       born - 2.65kg
12 weeks - 5.94cm

洋房

原帖由 Wing05 於 10-1-6 16:06 發表
可否pm PDA祺料給我。Thanks

me too.. pls

男爵府

chickenwing2006
之前見到你同皓皓影左, 係哪間呢?
我自己就book左2月11同bb去影, 影完再報告.

大宅

上星期日係babyface 影左, 獨立室影, 但bb可能怕陌生人or陌生地方, 點引都唔笑, 但我地已經好攰因為要出盡百寶想bb笑, 都係無用, 平時係屋企幾好笑, 可能我地遲左半粒鐘, 本來去到佢話得返半個鐘, 好彩下個booking都遲半粒鐘, 初初好趕可能bb都feel到, 所以有pressure. 攝影師都幾好, 影得唔錯, 係無笑容ge. 但天使造型對翼刮傷左bb背部, 好彩唔係好傷. 地方幾乾淨, 只有2個影室, 有私人直間. 比個電腦你棟相, 無人係旁邊迫你, 自己鐘意點棟都得.

男爵府

abiabi
咁你揀左什麼造型呢. 我來緊都去影呀, 咁你們由入去到走stay左幾耐到呢?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

唔好意 C 甘遲先入黎, 我上次去左
soha 影 ..... 下次會去試 take one ,
唔 g 好唔好呢 ?

原帖由 yan-323 於 10-2-1 19:33 發表
chickenwing2006
之前見到你同皓皓影左, 係哪間呢?
我自己就book左2月11同bb去影, 影完再報告.

大宅

dior 係唔係作中性打扮, 之前o係studio 123 既女攝影師呢?

原帖由 Okaya 於 10-1-8 11:08 發表

Hi 嘉嘉媽,
去pDA影相, 每次都係Dior女攝影師影架 希望Clayton狀態會好好

我下星期日去呀, 上次見面時同你講過架

首頁

尾頁

跳至