論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我嚟緊二月初會抄工人,請問邊到出印尼機票平??之前我朋友係air asia book咗機票比佢印印直行去泗水,但現在air asia 冇咗直行啦!!

侯爵府

畀面勳章

原帖由 emilyng608 於 10-1-2 14:16 發表
我嚟緊二月初會抄工人,請問邊到出印尼機票平??之前我朋友係air asia book咗機票比佢印印直行去泗水,但現在air asia 冇咗直行啦!!

睇下學聯..都好平下 ~

複式洋房

原帖由 emilyng608 於 10-1-2 14:16 發表

剛剛check過學聯,都唔係好平都要$1,800一程連稅.........

別墅

可能2月初真係要$1800, 因單程要貴小小的, 好似仲要係旺季
11月中家中工人姐姐有急事, 要返泗水來回機票都要$2640, 仲要係淡季
佢地坐個種叫 "卡 lu 卡" 係直行
你再問吓 'a準' 會否找到平d

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我都想知,我預備3月中會炒個工人,但又唔想經agent買

大宅

最平應該係GARUDA 或ROYAL BRUNEI AIRLINES. 我聽日會番工時CHECK下,到時再上黎報料, 我準備1月中炒工人啦.
Pretty Princess Petite Prince

大宅

China Airline $1600 (including tax), Eva Airline $1700 (including tax)

大宅

我工人今個月都完約,
我揾到一間唔知算唔算平,但已經係我揾咁多間之中最平,去泗水直行單程機票$1090+340TAX,
http://www.fourseastravel.com/fs/big5/retail/flight/index.jsp
希望何以幫到你
亦希望如有媽咪揾到更平的,請PM我,拜託!

首頁

尾頁

跳至