影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

原來果對兄妹係秦沛對仔女黎架,都幾靚仔靚女....
我都唔信會內定冠軍,咁樣對評判同觀眾都好大侮辱,司傑我幾LIKE,因為佢跳住唱比就咁企係度唱難好多,成班得佢一個做到,點都會留掛,仲冇琴晚見到趙生對住龔小姐D口面,真係成個唔同樣....

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小虎88 於 10-1-4 09:55 發表
不過,己經睇到好悶,越黎越多人係度唱,而家都唔似係比賽啦,似做show,一D刺激都無。

林師傑係唔係話唔識中文字個香蕉仔呀?而家攪來攪到又不停有人上來踢館都唔知邊個打邊個啦,仲好似係d藝人後代呀,有錢佬d仔女來玩哂咁,真係睇到暈呀.
<br><br>

大宅

其實巨聲究竟想玩到幾時呢? 星光已經開始2班啦, 佢仲foul極都咁多人, 仲要越玩越多人, foul完又入返, 入左又foul過, 係咪想玩到成為長壽節目呀?
見佢地班人, 節目內唱歌都ok, 不過果晚count-down奧海城個show, 唔知係咪現場音響問題, 唱果首we are legend都唱到甩哂咀, 唔多掂喎!
原來係藝人後代玩哂, 唔怪得死唔斷氣, 越玩越耐啦!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

係囉, 勁混亂
原帖由 chinatea 於 10-1-4 10:27 發表

林師傑係唔係話唔識中文字個香蕉仔呀?而家攪來攪到又不停有人上來踢館都唔知邊個打邊個啦,仲好似係d藝人後代呀,有錢佬d仔女來玩哂咁,真係睇到暈呀. ...

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

畀面勳章

佢兩個都ok幾襯吖, 大家都係富家子女,
又鬼聲鬼氣 (一個abc 一個就讀國際學校)

.....

原帖由 purplekk 於 10-1-4 01:51 發表
呵... 有後台

12月中o係 Elements 見林師傑同何雁詩拖手仔拍拖, 男既有 6 呎, 女既 5 呎1-2度. 但都幾 sweet, 好中學拍拖 feel

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

尋日完左
仲有16個...
星光2班做完都唔知佢地做完未...
如果我要參加
我都會參加星光.....

大宅

不過尋晚踢館對兄妹都幾靚仔靚女, 原來係秦沛既仔女, 都有阿爸阿叔既真傳. 起碼阿哥都靚仔過哂依家既男新人.

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我好耐無睇超級巨聲啦, 一嚟好悶, 二嚟好唔鍾意佢玩到out完又入返, 咁睇嚟有乜意思, 越做越唔知佢做乜, 又搞咩踢館, 又大6, 又新加坡, 又星馬咁, 睇到頭都暈

大宅

原帖由 小虎88 於 10-1-4 09:55 發表
不過,己經睇到好悶,越黎越多人係度唱,而家都唔似係比賽啦,似做show,一D刺激都無。
係呀, 超悶, 已經冇睇好耐喇, 成日有人去踢館, 但嗰啲人一係就10幾年舞台唱歌經驗, 一係就已經碟都出過, 咁仲邊有得鬥, 真係囉嚟做, 即係搵過大學生同小學生做問答比賽, 真係多魚

公爵府

畀面勳章

原帖由 kerobobo 於 10-1-4 10:19 發表
原來果對兄妹係秦沛對仔女黎架,都幾靚仔靚女....
我都唔信會內定冠軍,咁樣對評判同觀眾都好大侮辱,司傑我幾LIKE,因為佢跳住唱比就咁企係度唱難好多,成班得佢一個做到,點都會留掛,仲冇琴晚見到趙生對住龔小姐D口面,真 ...

龔小姐真偽唱得好好聽,昨晚首歌就表現唔到佢,佢上次唱,真係覺得好正....

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

昨日錄影後, 最後八強已產生
林公子依然仡立不倒
(其他七位有得留低到算正路...)

男爵府

畀面勳章

可唔可以講下out左邊幾個...

原帖由 Darth 於 10-1-4 12:26 發表
林公子依然仡立不倒

侯爵府

邊8強呀?

原帖由 Darth 於 10-1-4 12:26 發表
林公子依然仡立不倒
(其他七位有得留低到算正路...)

男爵府

我睇好劉威煌, 佢唱rock同慢歌都好聽呀~~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

八强: 劉威煌, 林師傑, 何紫慧, 王嘉儀, 鄧小巧, 韓煒, 王雯, 趙文

子爵府

原帖由 cathycheng131 於 10-1-3 23:42 發表

咁個位走音天使呢..完全唔識唱歌..
淨係識走音..
我係我係何雁詩..一定好sad!!
個位駱小姐都唔駛out..
反而自己out 先

who is 走音天使,who is 何雁詩...who is 駱小姐
can you post their photo ?
i just saw so many different kind of person can join this show, i feel so confuse and no interested to watch any more.

大宅

回覆 16# 小虎88 的文章

Agreed!!!

大宅

琴晚無睇到, 咁琴晚 out 走邊 d 人呀.

大宅

韓煒, 王雯, 趙文 ?????
呢三個都唔識o既,
係咪新加架?
陳鴻碩都out?

原帖由 Darth 於 10-1-4 12:39 發表
八强: 劉威煌, 林師傑, 何紫慧, 王嘉儀, 鄧小巧, 韓煒, 王雯, 趙文

洋房

原帖由 michtony 於 10-1-4 12:50 發表
韓煒, 王雯, 趙文 ?????
呢三個都唔識o既,
係咪新加架?
陳鴻碩都out?

前面果三個係踢館加入架.
陳鴻碩無out啊. 噚晚咪贏咗踢館果個假側田囉.

首頁

尾頁

跳至