影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

三個好似係come from China.

原帖由 michtony 於 10-1-4 12:50 發表
韓煒, 王雯, 趙文 ?????
呢三個都唔識o既,
係咪新加架?
陳鴻碩都out?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 崇文尚德 於 10-1-4 12:53 發表

前面果三個係踢館加入架.
陳鴻碩無out啊. 噚晚咪贏咗踢館果個假側田囉.

我係講緊昨日 "錄影"

VICTOR 早已被 OUT , 不過未播

大宅

原帖由 wingyyleung 於 10-1-4 12:49 發表
琴晚無睇到, 咁琴晚 out 走邊 d 人呀.

昨日播出的 OUT : STEPHANIE
下集 (早前錄影了, 未播) OUT : 陳鴻碩, 駱胤鳴, 林志程
再遲 D (昨日剛錄影, 未播) OUT : 許廷鏗, 陳彥廷, 陳康健, 李浩森

係記得咁多

最後八强: 劉威煌, 林師傑, 何紫慧, 王嘉儀, 鄧小巧, 韓煒, 王雯, 趙文

大宅

個女仔讀邊間學校架?

原帖由 BonnieKam 於 10-1-4 10:43 發表
佢兩個都ok幾襯吖, 大家都係富家子女,
又鬼聲鬼氣 (一個abc 一個就讀國際學校)

.....

人人常歡笑 不要眼淚掉

大宅

原帖由 hlbaby2004 於 10-1-4 13:04 發表
個女仔讀邊間學校架?

何雁詩而家讀緊 ESF SHATIN COLLEGE 12班
不過都係轉校幾年
之前讀開協恩 (起碼初中都係協恩)
都唔知點解扮唔識中文

林師傑唔係 ABC, 好似係新加坡出世
不過自小讀國際學校
中學讀 ESF KGV

男爵府

2023年兔年勳章

原帖由 Darth 於 10-1-4 13:01 發表

下集 OUT : VICTOR, 烙印, 林志程
再遲 D (昨日錄影) OUT : 許公子, 陳彥廷, 陳康健, 李浩森

係記得咁多

最後八强: 劉威煌, 林師傑, 何紫慧, 王嘉儀, 鄧小巧, 韓煒, 王雯, 趙文 ...

咁Alfred 呢? 我最like佢o架!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呀...陳鴻碩都OUT左
唔睇LU
其他個D唔鍾意

大宅

原帖由 tammymommy 於 10-1-4 13:07 發表

咁Alfred 呢? 我最like佢o架!

昨日錄影 OUT 了

大宅

何雁詩個老豆個樣都幾串/招積!

原帖由 Darth 於 10-1-4 13:06 發表

何雁詩而家讀緊 ESF SHATIN COLLEGE 12班
不過都係轉校幾年
之前讀開協恩 (起碼初中都係協恩)
都唔知點解扮唔識中文

林師傑唔係 ABC, 好似係新加坡出世
不過自小讀國際學校
中學讀 ESF KGV ...
人人常歡笑 不要眼淚掉

大宅

昨晚睇係~~無out喎
原帖由 崇文尚德 於 10-1-4 12:53 發表

前面果三個係踢館加入架.
陳鴻碩無out啊. 噚晚咪贏咗踢館果個假側田囉.

男爵府

原帖由 joey媽媽 於 10-1-4 13:22 發表
昨晚睇係~~無out喎

前幾個post有講
將會在下一集出局

水晶宮

畀面勳章

mouth: 吓 ~ 唔係化 ? 林師傑唱歌擺明唔及
李浩森, 許廷鏗, 陳彥庭, 陳康健4個啦, 有乜
奶油可以揮低佢地入埋最後8強 ?? 究竟 tvb
搞呢個節目係"超級巨聲" 還是 "殘酷一叮"呀

我都無興趣再睇ru, 轉隔離繼續撐atv好過

.....

下集 OUT : VICTOR, 烙印, 林志程
再遲 D (昨日錄影) OUT : 許廷鏗, 陳彥廷, 陳康健, 李浩森

係記得咁多

最後八强: 劉威煌, 林師傑, 何紫慧, 王嘉儀, 鄧小巧, 韓煒, 王雯, 趙文 ...

男爵府

下集 (早前錄影了, 未播) OUT : 陳鴻碩, 駱胤鳴, 林志程
再遲 D (昨日剛錄影, 未播) OUT : 許廷鏗, 陳彥廷, 陳康健, 李浩森

係記得咁多

最後八强: 劉威煌, 林師傑, 何紫慧, 王嘉 ...

真係估唔到龔柯允、陳康健、陳鴻碩...入唔到八强,反而林c傑就入到
在我心目中,以上被out的(除了烙印),個個都好過佢:;pppp:

伯爵府

大台風格, 為所欲為
淡淡的來, 好好的去 ....

大宅

原帖由 BonnieKam 於 10-1-4 13:33 發表
mouth:mouth:" /> 吓 ~ 唔係化 ? 林師傑唱歌擺明唔及
李浩森, 許廷鏗, 陳彥庭, 陳康健4個啦, 有乜
奶油可以揮低佢地入埋最後8強 ?? 究竟 tvb
搞呢個節目係"超級巨聲" 還是 "殘酷一叮"呀

我都無興 ...

唔到最後, 都唔知 TBB 真係咁勁
好耐之前都有人講過話林公子爸爸在 TBB 食堂同職員食飯, 不過冇人理, 因為太多 "內定" 的消息
後來先知林爸爸當年都係 TBB 藝訓班
後來先後有人話內定何雁詩, 許廷鏗, 駱駱, 甚至陳彥廷
又, 後來林公子被 OUT, 又騎呢地 "復活"
到而家另外 4 位 "內定" 先後都被 OUT 了
終極邊個先係 "靠關係", 唔駛講
當時邊個發放 4 位 "內定" 消息來轉移視線, 又唔駛講
為表 "公正", 林公子應該唔會冠軍, 因為的確水平同其餘 7 位冇得比, 不過肯定會度身訂造一個甚麼進步獎之類比佢
當然, 我都係估, 不過, 又放長雙眼睇下點囉

珍珠宮

好媽媽勳章

最後八强: 劉威煌, 林師傑, 何紫慧, 王嘉儀, 鄧小巧, 韓煒, 王雯, 趙文

趙文, 這個大家要留意下, 佢第一次唱時, 好似播帶咁, 好聽到不得了, 簡直是驚喜!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 jaycee_mami 於 10-1-4 14:02 發表

趙文, 這個大家要留意下, 佢第一次唱時, 好似播帶咁, 好聽到不得了, 簡直是驚喜!

yes, 不過佢個髮型我就不敢恭維mouth:

公爵府

畀面勳章

有冇搞錯呀...out陳康健,唔out林c傑?佢唱歌勁難聽wor....大家有冇聽佢唱兩忘煙水裡? 真係好做馬...初初好鍾意睇架....而家

公爵府

畀面勳章

原帖由 jaycee_mami 於 10-1-4 14:02 發表

其實大陸果幾個都好聽....

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係記得咁多

最後八强: 劉威煌, 林師傑, 何紫慧, 王嘉 ...

嘩, 妳咁快知道既.

首頁

尾頁

跳至